10 / 05 / 2024

ağaç rezidans resimleri

ağaç rezidans resimleri

Meksika'daki Playa Viva adındaki bu ev ormanın içerisinde ağaçtan yapılmış. Ancak bir ağaç ev görüntüsünden çok uzakta olan yapı her türlü lükse sahip.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Aydınlı Grup inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor!

Aydınlı Grup Üst Yöneticisi Erbey, "Aydınlı İnşaat'ın tek firma olarak yükleniciliğini üstlendiği Kozyatağı A Rezidans Projesi gibi yatırımlarımızla ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam etmek istiyoruz." diye konuştu. 

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans'taki mobilyalı 1+0 daireler satışa sunuldu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa fiyat listesi 2018!

Beyaz İnşaat tarafından Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Beyaz Rezidans Gaziosmanpaşa'da fiyatlar 387 bin TL ile 514 bin TL'den başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Piyalepaşa İstanbul Rezidans fiyat listesi 815 bin 700 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da teslimler 2018'in sonunda yapılıyor...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden rezidans iddiasına yanıt!

CHP Milletvekili Tuncay Özkan'ın, "İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, ‘Restore edeceğiz’ diye yıktığı caminin yerine rezidans yaptı” iddiasına belediyeden yanıt geldi. Gaziosmanpaşa Belediyesi, iddiaları yalanladı.

Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beoğlu'da hayata geçirildi. Piyalepaşa Rezidans Beyoğlu ev fiyatları minimum 741 bin 500 TL'den başlıyor.

Talatpaşa 4401 Rezidans daire fiyatları!

Toplam 274 adet konuttan oluşan Talatpaşa 4401 Rezidans daire fiyatları 294 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Yeşildağ İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Meksika'daki ağaç rezidans, her türlü lükse sahip!

Meksika'daki Playa Viva adındaki bu ev ormanın içerisinde ağaçtan yapılmış. Ancak bir ağaç ev görüntüsünden çok uzakta olan yapı her türlü lükse sahip.

Nef Novu Öğrenci rezidansı Eylül'de hizmete açılacak!

Novu markasıyla ‘Öğrenci rezidansı’ konseptine başlayan Nef, ilk projesini eylülde Merter’de hizmete açıyor. Şirketin hedefi ise 5 yılda 10 Novu kampusuyla 15 bin yatak kapasitesine ulaşmak

ağaç rezidans resimleri Haberi

ağaç rezidans resimleri

Meksika'daki Playa Viva adındaki bu ev ormanın içerisinde ağaçtan yapılmış. Ancak bir ağaç ev görüntüsünden çok uzakta olan yapı her türlü lükse sahip.



'Ağaç ev' deyince herkesin aklına mütevazı bohem bir yer gelir.



Ama Meksika’da, Acapulco‘nun kuzeyinde yer alan bu yapı, ağaç ev fikrini lüks bir rezidansa çevirmiş.



Playa Viva adındaki yapı lüksten olduğu kadar çevreye duyarlılıktan ve doğayla iç içelikten de ödün vermiyor.




Chicagolu firma Deture Culsign imzasını taşıyan yapı, palmiye ağaçlarının arasında ve yerden iki metre yüksekte yer alıyor.




Ana yapı malzemesi olarak bambunun kullanıldığı Playa Viva‘da elektrik ve sıcak su için güneş enerjisinden faydalanıyor.




Burada ziyaretçilere 65 metrekarelik bir yaşam alanının yanı sıra sonsuz bir Pasifik Okyanusu manzarası da sunuluyor.




Özel bir plaj üzerinde yer alan...