01 / 05 / 2024

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans'taki mobilyalı 1+0 daireler satışa sunuldu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.



Türkiye’nin en köklü markalarından Polat tarafından İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde hayata geçirilen Polat Rezidans’ın mobilyalı stüdyo daireleri satışa sunuldu. Rezidans’ta 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerde 190 adet daire bulunuyor.

Polat Rezidans’ın 190 dairesinin, 1+0 olan 62 adet dairesi ise mobilyalı olarak satılıyor. 62 metrekarelik bu mobilyalı 1+0 daireler; kompakt tasarımı, sosyal&kültürel&sportif aktivitelere fırsat sunan özel odaları, home ofis çalışma imkanı ve metrekaresine uygun fiyatlarıyla avantajlı bir yatırım ve yaşam fırsatı sunuyor. 

Bu hazır mobilyalı dairelerin yanı sıra Polat Rezidans’ta yer alan “Eğlence”, “Karaoke”, “Oyun”, “Davet”, “Toplantı”, “Sinema”, “Motivasyon”, “Dinlenme”  ve “Spor Odası” ile eğlenmek, oyun oynamak, toplantılar düzenlemek, davetler vermek, dinlenmek ve spor yapmak mümkün.

Polat Rezidans ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Polat Rezidans ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Web: https://www.piyalepasa.com.tr/


Geri Dön