28 / 04 / 2024

MNG Blue Butik'te göl ve deniz manzaralı üst kat daireler satışa çıktı!

MNG Blue Butik'te göl ve deniz manzaralı üst kat daireler satışa çıktı!

Firma: MNG Holding

Proje: Halkalı MNG Blue Boutique

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te inşa edilen ve MNG Holding tarafından inşa edilen 276 konutluk proje olan MNG Blue Butik'te göl, deniz ve şehir manzaralı üst kat daireler satışa çıktı...



MNG Blue Butik'te göl, deniz ve şehir manzaralı üst kat daireler satışa çıktı. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te inşa edilen ve  MNG Holding  tarafından inşa edilen projede toplamda 276 konut yer alıyor.


14 bin 300 metrekare arsa alanı züerinde konumlandırılan ve daire büyüklüklerinin 51 metrekareden başlayıp 155 metrekareye kadar yükseldiği MNG Blue Butik projesinde daire fiyatları 192 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor.


MNG Blue Butik projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projede teslimler 2013 yılının sonunda gerçekleştirilecek.


Projede; fitness center, sauna, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, dinlenme alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve daha bir çok sosyal alan yer alıyor.


Halkalı Caddesi, No: 232 Atakent - Halkalı Küçükçekmece


Telefon: 0212 548 48 38

Web Sitesi: www.mngblueboutique.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön