28 / 04 / 2024

ağaçayak cami nerede

ağaçayak cami nerede

Başkentte 18’inci yüzyılın tarihi dokusunu taşıyan ve yüzyıllardır ibadete açık olan tarihi Ağaçayak Camisi yerle bir oldu. Duvarları yıkılarak kullanılamaz hale gelen cami ilgi bekliyor

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Çanakkale'deki iki asırlık cami restore edilecek!

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, Kumarlar köyünde yer alan ve yaklaşık 2 asır önce inşa edilen cami restore edilecek.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Doğa Koleji velileri açıklama bekliyor! Nerede bu paralar?

Doğa Koleji tarafından yapılacak olan açıklama bugüne kaldı. Veliler bugüne kadar verdikleri eğitim, yemek vb. ücretlerinin nasıl kullanıldığına ilişkin kurumdan bir açıklama bekliyor.

Gaziosmanpaşa deprem toplanma alanları!

Marmara Denizi Silivri açıklarında saat 13.59’da meydana gelen deprem sonrası gözler deprem toplanma alanlarına çevrildi. Peki Gaziosmanpaşa toplanma alanları nerede? İşte Gaziosmanpaşa toplanma alanları...

İsrail Batı Şeria'da inşa halindeki camiyi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde inşa halindeki cami ile bir evi ruhsatsız olduğu iddiasıyla yıktı.

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

ağaçayak cami nerede Haberi

ağaçayak cami nerede

Altındağ'da 1705'te inşa edilen su basmanına kadar taş, üzeri ahşap malzemeden yapılan ve 2006'da restore edilen 301 yıllık caminin duvarları çöktü. Caminin bulunduğu Ulucanlar Caddesi'nde yaşayan çevre sakinleri tarihi camiyle ilgilenilmemesine isyan ederek, "10 yıl önce Vakıflar Bölge Müdürlüğü restore etti. 1 yıl önce duvarlarında oluşan çatlaklar nedeniyle ibadete kapatıldı. Bir ay önce üzerimize uçtu ama tadilat yok" dedi. Sakarya Mahallesi Muhtarı Abdullah Yıldız, "Yüzyıllardır ibadete açık olan ve nakışlı kalem işleri süslemeleri ile bölgemizde ün salan camimiz yerle bir oldu" dedi. Yıldız, "Ulucanlar Caddesi üzerinde yer alan ve duvarları üzerinde mukavemeti artırmak gayesi ile bol miktarda ağaç hatıl ve direklerin kullanılması nedeniyle Ağaçayak adını alan cami için restorasyon da kar etmedi. Toprak damlı ve minaresiz olarak yapılan caminin...