05 / 05 / 2024

Ağaoğlu 100 milyon dolarlık sukuk ihracı

Ağaoğlu 100 milyon dolarlık sukuk ihracı

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu, kira sertifikası (sukuk) ihracı operasyonunu üçe çıkarıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu yıl da mayıs ayında 100 milyon dolar sukuk ihracı yapmaya hazırlanıyor...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu’nun 250 milyon TL'ye mal olacak RES projesine onay çıktı!

İş insanı Ali Ağaoğlu’na ait Üçgen Seferihisar Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim A.Ş enerji şirketinin, Seferihisar RES projesi kapasite artışı için hazırlanan ÇED dosyası onaylandı. Proje 250 milyon liraya mal olacak.

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Ali Ağaoğlu’nda damadına 8 milyon dolarlık köşk!

Kızı Sena Ağaoğlu’nu evlendiren işadamı Ali Ağaoğlu, damada Emirgan’daki 8 milyon dolarlık köşkün tapusunu hediye etti.

Ağaoğlu'ndan 2 RES projesi için 330 milyon TL'lik yatırım!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova’daki 2 RES projesinin rüzgâr türbinleri için Alman Nordex GmbH ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı.

Ağaoğlu'ndan 330 milyon liralık yenilenebilir enerji yatırımı!

Ağaoğlu Enerji Grubu, Bursa ve Yalova'daki iki Rüzgar Enerji Santrali projesinin rüzgar türbinleri için Alman Nordex ile 330 milyon liralık sözleşme imzaladı

Ağaoğlu Maslak 1453'de 441,5 milyon TL'lik satış gerçekleşti!

Yılın ilk 10 ayında 5,07 milyar TL'lik satış gerçekleştiren Emlak Konut GYO'nun ekim ayı satış şampiyonu, 441,5 milyon TL'lik satışla Ağaoğlu Maslak 1453 oldu.

Ali Ağaoğlu artık Türkiye'de inşaat yapmayacak!

Ağaoğlu, sadece yurtdışında iş yapacağını açıkladı. Ağaoğlu’nu yıldıran güç ise ‘bürokrasi. ’Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. " dedi.

Ali Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı!

Cityscape Turkey’e 100 milyon dolarlık satışla damgasını vuran Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı. Türkiye’yi sadece yatırım yapılan bir ülke olarak görmediklerini söyleyen Körfez yatırımcıları, “Burası ikinci vatanımız” dedi

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ağaoğlu 100 milyon dolarlık sukuk ihracı Haberi

Ağaoğlu 100 milyon dolarlık sukuk ihracı

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu, kira sertifikası (sukuk) ihracı operasyonunu üçe çıkarıyor. Geçen yıl her biri 100 milyon dolar olan iki sukuk ihracı gerçekleştiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu yıl da mayıs ayında 100 milyon dolar sukuk ihracı yapmaya hazırlanıyor. Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO Hasan Rahvalı, 100 milyon dolarlık sukuk ihracı planladıklarını belirtti. Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun geçen yıl yaptığı Türkiye'nin ilk proje finansmanı amaçlı ihracı gerçekleştirilen kira sertifikası, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmüştü. 1 yıl vadeli 100 milyon lira nominal tutarlı ihraç, ihraç gününde gelen 300 milyon TL'nin üzerinde talep ile sonuçlanmıştı. 



Sabah...