17 / 05 / 2024

ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor

ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor

Ağaoğlu My Towerland ve My Home Maslak projeri için geçerli olan kampanya fırsatı yarın sona eriyor. Proje ''Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganıyla satışa sunuluyor.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efsane Ağaoğlu Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ağaoğlu tarafından bugün Fatih’te kuruldu.

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı!

Cityscape Turkey’e 100 milyon dolarlık satışla damgasını vuran Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı. Türkiye’yi sadece yatırım yapılan bir ülke olarak görmediklerini söyleyen Körfez yatırımcıları, “Burası ikinci vatanımız” dedi

Ağaoğlu İnşaat My Newwork 2017'de teslim edilecek!

Yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 30 ay vade farksız taksit yapılan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyat 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de yüzde 50 peşinatta 30 ay 0 faizle!

2017 yılında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan proje 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork Ataşehir'de fiyatlar metrekare birim üzerinden belirleniyor.

Ağaoğlu My Newwork projesinde yüzde 50 peşinatla 30 ay 0 faiz!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 14 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesinde 30 ay 0 faizle ödemeler yapılabiliyor.

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 4 bin 430 dolar!

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde tek blok halinde yükselen My Newwork Ağaoğlu projesinde yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan tutar 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor...

Ağaoğlu My Home 50 ay 0 faiz kampanyası!

Ağaoğlu My Home 50 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor. Satışları devam eden projede yer alan dairelerin büyüklükleri minimum 41 metrekare, maksimum 351 metrekare olarak belirlendi.

Ağaoğlu konutlarında kampanya devam ediyor!

Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projelerinde 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor. Projelerdeki evlerin teslimleri ödemeden sonra hemen gerçekleşiyor.

Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor!

Ağaoğlu My Home Maslak ve Ağaoğlu My Towerland Ataşehir projelerini kapsayan Ağaoğlu 50 ay vade 0 faiz kampanyası devam ediyor. İşte kampanyanın detayları..

ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor Haberi

ağaoğlu 50 ay 0 faiz kampanyası ne zaman bitiyor

My home Maslak ve My Towerland projelerini kapsayan kampanya için son gün 30 Kasım Pazar. Projelerin ödeme planları kapsamında yüzde 10 peşin ödeme sonrasında kalan yüzde 40'lık tutar için banka kredisiyle ödenebiliyor. Geriye kalan bedel de ara ödeme şeklinde faizsiz olarak vadelendiriliyor. 



My Home Maslak; 

My Home Maslak projesinde alternatif konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve  4,5+1 şeklinde dizayn edildi.


1+0 daireler 96 metrekareden,

1+1 daireler  111 metrekareden, 

2+1 daireler  116 metrekareden,

3+1 daireler  117 metrekareden,

4,5+1 daireler 314 metrekareden,

4+1 daireler  ise 351 metrekareden başlıyor.


My Home Maslak projesinin sosyal donatıları arasında;  yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, otopark ve spor alanları mevcut.                      

Ağaoğlu My Home Maslak projesinde dairelerin fiyatları  572 bin TL'den başlayıp 2...