05 / 05 / 2024

ağaoğlu almanyada köprümü yapacak

ağaoğlu almanyada köprümü yapacak

Alman CPBAU, “Kara propagandaya inanmadık, hem içerde hem dışarda ortak iş yapalım” diyerek Ağaoğlu’nun kapısını çaldı. 3 milyar euro cirolu şirketin gündeminde yeni köprü ve yenilenebilir enerji alanında işbirliği var...

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Ahmet Ağaoğlu: Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçim bildirgesi yayımlamadıklarını belirterek, "HES projesini aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Bir rüzgar enerji projesi mevcut. Gayrimenkul yatırım ortaklığı projemiz var" dedi.

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu'na suç duyurusu!

BBC'nin hazırladığı belgeselde konuk olan Ali Ağaoğlu’nun, kız arkadaşlarıyla ilgili kullandığı ifadeler için suç duyurusunda bulunuldu.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

ağaoğlu almanyada köprümü yapacak Haberi

ağaoğlu almanyada köprümü yapacak


17 Aralık derin operasyonunda gözaltına alınan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'na Avrupa'dan üst düzey destek geldi. Hem Türk ekonomisine hem de Ağaoğlu Grubu'na güvendiklerini ısrarla vurgulayan Alman CPBAU şirketi ve milyarder işadamı Manfred Hellwig, Türkiye’de yatırım için Ağaoğlu’na ortaklık teklifi yaptı.   


DERİN OPERASYON GELİŞİMİZİ HIZLANDIRDI

Dün, şirket merkezinde Ali Ağaoğlu’nu ziyaret eden CPBAU'nun Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Heinecke, "Türkiye'de Ağaoğlu Grubu’yla ortak hareket etme kararı aldık. Türk ekonomisi çok güçlü. 17 Aralık'ta yapılan operasyonlar Alman basını tarafından ciddi bir dezenformasyona yol açtı. Ben ve ortaklarım bunlara inanmadık. Alman ekonomisinin 60 yılda yapıp, toparladığını Türkiye 10 yılda yaptı. Bu operasyonlar bizim buraya gelişimizi biraz daha hızlandırdı" diye konuştu.   


ALİ AĞAOĞLU’YLA KAPI YENİDEN AÇILDI 

Uzmanlık alanlarından birinin de köprü inşaatı olduğunu söyleyen...