10 / 05 / 2024

ağaoğlu ataşehir iletişim

ağaoğlu ataşehir iletişim

Ağaoğlu Ataşehir'deki ofis ve dükkanlarını 13 Mayıs'ta ihaleye çıkarıyor. Söz konusu projede inşaat 2013 Aralık'ta tamamlanacak

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017!

İstanbul Ataşehir'de yer alan Andromeda Gold projesi 398 konuttan meydana geliyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor. İşte Ağaoğlu Andromeda Gold Ataşehir fiyat 2017...

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim!

Toplam 52 bin metrekare alan üzerine yayılan proje İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Çiğli Park Yaşam Ataşehir iletişim bilgisin göre telefon numarası 444 3 893 olarak belirlendi.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Ataşehir'de Ağaoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. Projede ödeme planı henüz netleşmedi.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 5 bin 20 dolara!

Ağaoğlu İnşaat imzalı My Newwork, Ataşehir'de inşa ediliyor. Projede ofis alanları 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.

ağaoğlu ataşehir iletişim Haberi

ağaoğlu ataşehir iletişim

Ağaoğlu İnşaat Ataşehir'deki ticari ünitelerini Emlak Konut ile beraber ihaleye çıkarıyor. Açık arttırması 13 Mayıs 2013 Pazartesi saat 11.30'da yapılacak ihale kapsamındaki ticari üniteler mobilya showroom, sağlık kurumu, banka, restoran, şirket genel merkezi, eğitim kurumu, büyük mağazalar için emsalsiz konumda tasarlandı. 


Ticari üniteler dükkan ve ofis olarak tasarlandı. Projedeki ofislerin alanları 96 ila 254 metrekare arasında değişiyor. Fiyatları ise 490 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 300 bin TL'ye kadar yükseliyor. Dükkanların alanları ise 403 ila 863 metrekare arasında farklılık gösterirken fiyatları 2 milyon 950 bin TL'den başlıyor ve 6 milyon 800 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


İhale; Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Projenin inşaat teslim tarihi ise Aralık 2013 olarak belirlendi. 


İletişim: 0216 579 15 15 

444 6...