11 / 05 / 2024

ağaoğlu Beaulieu Uluslararası Grup

ağaoğlu Beaulieu Uluslararası Grup

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamlarına ihtiyacı var" dedi.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları!

Finance Residence A Blok Ağaoğlu fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloğu olarak yükseliyor.

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ağaoğlu'ndan Cityscape Turkey'de 100 milyon dolarlık satış!

Cityscape Turkey'e 3 projeyle katılan Ağaoğlu, 100 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Central Park, Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projeleriyle fuara katılan Ağaoğlu Körfez yatırımcılarının yakın markajındaydı.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Halil İbrahim Demirhan ve Ali Demirhan, Ağaoğlu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Körfez ülkelerinde vatandaşlara satış işlemlerini yapan Halil İbrahim Demirhan, Ali Demirhan, Orient World Wind Energy FZE, Orient Uluslararası Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. görevlerinden ayrıldı.

Ağaoğlu My NewWork satılık ofis fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir,'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yakın konumda hayata geçirmekte olduğu Ağaoğlu My NewWork projesinde sınırlı sayıda ofis kaldı..

Ali Ağaoğlu'ndan Dubai Finans Merkezi'ne ziyaret!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret ederek Dubaili yöneticilerden uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları dinledi.

Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi’ni ziyaret etti!

Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ağaoğlu heyetine yaptığı sunumda uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı. Heyet görüşme sonrasında günün anısına Ali Ağaoğlu’na bir plaket takdim etti.

ağaoğlu Beaulieu Uluslararası Grup Haberi

ağaoğlu Beaulieu Uluslararası Grup


Zemin kaplamasında Avrupa'nın lideri olan Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup, Türkiye pazarına giriş yaptı. Türkiye pazarına girişini, hedeflerini ve de projelerini bir basın toplantısıyla duyuran şirketin Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamalarına ihtiyacı var" dedi. 


Toplantıya, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Projeler Koordinatörü Murad Acar katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde Beaulieu'ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile...