28 / 04 / 2024

Patrick Lecluyse: İnşaat sektörünün büyüme hızından etkilendik!

Patrick Lecluyse: İnşaat sektörünün büyüme hızından etkilendik!

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamlarına ihtiyacı var" dedi.




Zemin kaplamasında Avrupa'nın lideri olan Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup, Türkiye pazarına giriş yaptı. Türkiye pazarına girişini, hedeflerini ve de projelerini bir basın toplantısıyla duyuran şirketin Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamalarına ihtiyacı var" dedi. 


Toplantıya, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Projeler Koordinatörü Murad Acar katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde Beaulieu'ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile getirdi. 



Aydınlık


Geri Dön