12 / 05 / 2024

Beaulieu Uluslararası Grup

Beaulieu Uluslararası Grup

Beaulieu Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamlarına ihtiyacı var" dedi.

Beaulieu Uluslararası Grup Türkiye pazarına giriyor! 16 Aralık'ta basın toplantısı düzenlenecek!

Gelişen ekonomisi, dinamik genç nüfusu, stratejik konumu ile yabancı yatırımcıların ilgisini her zaman canlı tutan Türkiye, inşaat sektöründeki yatırımlarıyla da dünyanın dev şirketlerinin yatırım yapmak istediği ülkeler arasında yer alıyor.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

A1 Grup Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Grup Turizm Anonim Şirketi Kartal'da Abir Grup Uluslararası Ticaret Dan.Paz.A.Ş. tarafından kuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Grup Gayrimenkul Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadmouse  Jannatghorbani tarafından kuruldu. 

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Zekeriya Gezici tarafından kuruldu.

Asc Grup Uluslararası Proje Taahhüt Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asc Grup Uluslararası Proje Taahhüt Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aşıcı tarafından kuruldu. 

Kuzu Grup 75 yılda 500 proje, 100 bin konut üretti!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 130’uncu olan Kuzu Grup, bugüne kadar 500 proje ve 100 binin üzerinde konut üretti. Kuzu Grup CEO’su Kuzu "Dünya listesinde hedefimiz ilk 20’ye girmek" dedi.

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Kuzu Grup, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 46 Türk inşaat sirketi ile yer alarak, yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde 10’uncu kez Çin’den sonra dünya 2’ncisi oldu.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

Kuzu Grup, dünya müteahhitlik listesinde 141'inci!

Kuzu Grup, uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri iş hacimleri dikkate alınarak hazırlanan "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 141’inci sırada yer aldı.

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.

Turgutlar Grup inşaat sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkıyor!

Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Beaulieu Uluslararası Grup Haberi

Beaulieu Uluslararası Grup


Zemin kaplamasında Avrupa'nın lideri olan Belçika merkezli Beaulieu Uluslararası Grup, Türkiye pazarına giriş yaptı. Türkiye pazarına girişini, hedeflerini ve de projelerini bir basın toplantısıyla duyuran şirketin Uluslararası Grup Başkan Yardımcısı Patrick Lecluyse, Türkiye'deki inşaat sektörünün büyüme hızından etkilendiklerini kaydetti Lecluyse, "Her gün yeni binalar inşa ediliyor ve tüm bu binaların da kaliteli zemin kaplamalarına ihtiyacı var" dedi. 


Toplantıya, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Ağaoğlu Projeler Koordinatörü Murad Acar katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Maslak 1453 projesinde Beaulieu'ye 300 bin metrekarenin üzerinde bir sipariş geçtiklerini ve bunun dünyada tek projede kullanılan en fazla parkeyi oluşturduğunu dile...