21 / 05 / 2024

agaoglu haznedar

agaoglu haznedar

Ağaoğlu İnşaat'ın Haznedar, Güngören'de yer alan arsasını www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haznedar 34 Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Haznedar tarafından kuruldu.

Güngören Haznedar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi, Heybeli Caddesi Yol İstikameti İle 1301 Ada 2-3 Parseller ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul, Güngören İlçesi, Haznedar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 284 bin 596 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Saray Palas Tekstil Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi açıldı!

Saray Palas Tekstil Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermayesi ise 100 bin TL.

Nef Bahçelievler Haznedar satış fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Bahçelievler projesi 44 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Haznedar Nef Bahçelievler fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Bahçelievler projesinde yüzde 20 peşinat sonrasında banka kredili ödeme ile daire sahibi olunabiliyor. Haznedar Nef Bahçelievler fiyatları 564 bin TL'den başlıyor.

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi!

Haznedar Nef Bahçelievler satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Bahçelievler'de daire fiyatları!

İstanbul Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Nef Bahçelievler'de daire fiyatları..

Mepar İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi açıldı!

Mepar İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haznedar Şubesi, Emre Parlakkılıç Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Güngören'de açıldı.

Haznedar'da ada bazında kentsel dönüşüm konuşuldu!

6306 sayılı Kentsel Dönüşüm Yasası, Haznedarda da geniş katılımlı bir toplantıyla masaya yatırıldı. Merter Greenpark Otel'de gerçekleşen ve Haznedar Bilge Sokak sakinlerinin katıldığı ilk tanıtım toplantısında; ada bazında kentsel dönüşüm masaya yatırıldı

Beşiktaş'a yeni bir meydan inşa edilecek!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Coşkundeniz bugünkü yazısında Beşiktaş belediye Başkanı Murat Haznedar ile röportaj gerçekletirdi. Coşkundeniz, Haznedar'ın Beşiktaş'taki projelerini anlattı. İşte o yazı...

Haznedar Merkez Cami açıldı!

Güngören’de yıkılıp yeniden inşa edilen Haznedar Merkez Cami’nin yapımı tamamlanarak, düzenlenen açılış töreni ile ibadete açıldı. Cami açılışına İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran da katıldı...

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haznedar Bilişim Gayrimenkul İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Salah Nabhan ve Lın Khazndar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Aralık'ta Başakşehir' de kuruldu.

agaoglu haznedar Haberi

agaoglu haznedar
 Ağaoğlu İnşaat'ın  Haznedar arsası için...