03 / 05 / 2024

ağaoğlu ikinci el daire fiyatları

ağaoğlu ikinci el daire fiyatları

Ağaoğlu Grubu'nun Ataşehir'de inşa ettiği My World 8 site 34 blok, 9 farklı bina tipi, 21 farklı daire seçeneği ile toplam 3 bin 636 konuttan oluşuyor. Projede ikinci el daire fiyatları 230.000 YTL'den başlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

Ali Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı!

Cityscape Turkey’e 100 milyon dolarlık satışla damgasını vuran Ağaoğlu, 50 yabancı müşterisini evinde ağırladı. Türkiye’yi sadece yatırım yapılan bir ülke olarak görmediklerini söyleyen Körfez yatırımcıları, “Burası ikinci vatanımız” dedi

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yapılanma süreci netleşti!

Ağaoğlu'nda ikinci kuşak öne çıktı Son aylardaki yönetici transferleri ile dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bu stratejisinin perdesi aralandı. Grubun yapılanma süreci netlik kazandı.

Ali Ağaoğlu Ayten Alpar ile Bağdat Caddesi'nde dönüşüme giriyor!

Ayten Alpar’la birlikte kentsel dönüşüm işine giren Ağaoğlu, İstanbul’un lüks caddelerine el attı. ‘Limitsiz bir bütçeyle yola çıkan’ ortaklar, Bağdat Caddesi’nde dört bina ile işe başladı, Etiler ve Ulus’a da bakıyorlar..

Ali Ağaoğlu ortanca eşi Ayten Alpar'a 2. şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ali Ağaoğlu: Kartal projesinde kalıcı olmak isteseydik Akdeniz İnşaat ile katılırdık!

AĞAOĞLU ve Dap Yapı Kartal’da 1.3 milyar TL proje için el sıkışmıştı. Emlak GYO ile arsa karşılığı gelir paylaşım olarak başlayan projede yüzde 51 ile işe giren Ağaoğlu’nun payı yüzde 0.50’ye düştü...

Ağaoğlu, Kartal’daki dev projeyi Dap Yapı’ya bıraktı!

Ağaoğlu ve Dap Yapı Kartal’da 1.3 milyar TL proje için el sıkışmıştı. Emlak GYO ile arsa karşılığı gelir paylaşım olarak başlayan projede yüzde 51 ile işe giren Ağaoğlu’nun payı yüzde 0.50’ye düştü...

Manfred Hellwig ve CPBAU Ağaoğlu'yla el sıkıştı!

Alman Telekom devi Manfred Hellwig ve CPBAU, Türkiye'de yatırım için Ali Ağaoğlu'yla el sıkıştı. Yabancı patronlar, "Türkiye'ye her zaman güveniyoruz. Ofis açıp, yeni iş alanlarına yöneleceğiz" dedi

Ağaoğlu ile Suudi yatırımcı 330 milyon dolarlık satış için el sıkıştı!

Ağaoğlu, bu yıl ilk kez Ekonomist'in duyurduğu toplam 750 milyon dolarlık konut satışlarına bir yenisini daha ekliyor. Dörtlü bir Suudi yatırımcı grubu Ağaoğlu ile 330 milyon dolar bedelli bir gayrimenkul anlaşması için el sıkıştı...

ağaoğlu ikinci el daire fiyatları Haberi

ağaoğlu ikinci el daire fiyatları

 

"Batı Ataşehir'in en büyük alanında yükselen Ağaoğlu My World'ün tüm ikinci el satış ve pazarlama çalışmalarını RE/MAX ABC Ofisi gerçekleştiriyor. Ağaoğlu My World 8 site 34 blok, 9 farklı bina tipi, 21 farklı daire seçeneği ile toplam 3636 konuttan oluşuyor. Ağaoğlu My World'de 2. el daire fiyatları 230.000 YTL'den başlıyor.

Ağaoğlu My World'de, ikinci el konutların pazarlama ve satışını üstlenen RE/MAX ABC, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda uzmanlaşmış kadrosuyla gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunuyor. RE/MAX'in en büyük ve deneyimli ofislerinden biri olan RE/MAX ABC, aynı zamanda Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun bütün inşaat projelerinde ikinci el pazarlama ve satışında da görev alıyor.

Boğaziçi ve...