13 / 05 / 2024

Ağaoğlu İnşaattan yeni projeler

Ağaoğlu İnşaattan yeni projeler

Ağaoğlu İnşaat 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında 50 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni projesini Çekmeköy'de hayata geçirecek. Ağaoğlu Çekmeköy lansman tarihi 21 Eylül 2017 Perşembe günü olarak belirtiliyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ağaoğlu'ndan Bağdat Caddesi'ne 5 kentsel dönüşüm projesi!

Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi'nde 5 kentsel dönüşüm projesi başlattı.Nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanan Ağaoğlu İnşaat Bağdat Caddesi projeleri 2017 yılı içerisinde tamamlanacak.

Ağaoğlu İnşaat'tan yüzde 35 faiz desteği!

Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için Ağaoğlu İnşaat'ın başlattığı yüzde 35'lik faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya 13 Şubat tarihinde başlayan kampanya yeni fırsatlar sunuyor.

Ağaoğlu Ticaret Merkezi Ataşehir projesi geliyor!

Ağaoğlu İnşaat, Ataşehir'de yer alan My Towerland projesinin yanında yeni bir projeye başlıyor. Ticari konseptte geliştirilen Ağaoğlu Ticaret Merkezi projesinde hazırlıklar başladı. Projenin şantiyesi kuruldu...

Ağaoğlu İnşaat yüzde 1 peşinat kampanyası!

Hemen teslim 200 daire için geçerli olan Ağaoğlu İnşaat'ın yeni kampanyasının 3 hafta süreyle uygulamada olması planlanıyor. İşte Ağaoğlu İnşaat yüzde 1 peşinat kampanyası...

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları!

Ağaoğlu İnşaat Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için yeni bir kampanya başlattı. İşte Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları...

Ağaoğlu İnşaat 12 Şubat'ta yeni kampanyasını anlatacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yeni başlayan kampanyayla ilgili bilgi vermek ve gayrimenkul sektöründe gündeme ilişkin değerlendirme yapmak üzere 12 Şubat Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Uygun ödeme koşullarıyla Ağaoğlu'nda yaşamın farkına varın!

Ağaoğlu İnşaat 50 ay vade 0 faiz kampanyası "Uygun ödeme koşullarıyla Ağaoğlu'nda yaşamın farkına varın" sloganıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan dairelerin teslimleri hemen yapılıyor.

Ağaoğlu İnşaat'ın 50 ay 0 faiz kampanyası devam ediyor! Hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir'de yer alan My Towerland ve Maslak'ta yer alan My Home Maslak için uyguladığı kampanya devam ediyor. Kampanya dahilinde 50 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Ali Ağaoğlu: Önümüzdeki günlerde konut fiyatları yüzde 20 artacak!

360 ekranlarında yayınlanan ' Ekonomi Gündemi' programına konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

Ali Ağaoğlu: Konuta yüzde 20'ye yakın zam yolda!

Ali Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde yüzde 15-20'ye yakın bir fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu söyledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut satın almayı düşünenlere bazı tavsiyelerde bulundu...

Ağaoğlu İnşaattan yeni projeler Haberi

Ağaoğlu İnşaattan yeni projeler

'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin'' sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında 50 ay 0 faiz imkanı saplanıyor ve daireler hemen teslim ediliyor.


50 ay 0 faiz hemen teslim daireler kampanyası My Towerland projesi ve  My Home Maslak projesi için geçerli sayılıyor. Kampanya kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Kalan yüzde 40 banka kredisi ve yüzde 50'lik kısım ise  faizsiz ara ödeme olarak vadelendiriliyor. 


My Towerland;

Toplam  3 bin 500 adet  konutun yer aldığı projede 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


 Projenin sosyal olanakları arasında,  buhar odası, fitness merkezi, oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik ve sauna yer bulunuyor.


Telefon: 444 6 777

Web: http://www.mytowerland.com/


My Home Maslak;

Projede yer alan daireler stüdyo,...