03 / 05 / 2024

Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan

Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ağaoğlu, Ortadoğu ve Afrika'ya açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Türkiye'nin İstanbul ve Bodrum gibi çeşitli bölgelerinde yaptığı projelerini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı.

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'nun gizemli sevgilisi İzmir'li çıktı!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birlikte görüntülendiği sarışın güzelin 23 yaşındaki İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar olduğu ortaya çıktı

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ağaoğlu'ndan İstanbul'a 4 yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu: "Olay olduğu günden beri Körfez ülkelerinden tanıdığım tüm yatırımcıları tek tek aradım. Hepsi 'Biz Türkiye'ye güveniyoruz, yatırımlara devam edeceğiz' dedi" dedi.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan Haberi

Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi.


Bugüne kadar 8 milyon metrekare arazi ve 4 bin dairenin üzerinde satış yapan Ağaoğlu Ortadoğu Temsilcisi ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirhan, bürokratik engellerin Ortadoğulu yatırımcıları Türkiye'den soğutacağına dikkat çekti. Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yoğun ilgi olduğunun altını çizen Demirhan, "Ortadoğu'da IŞİD tehdidi yüzünden insanlar Türkiye'ye yatırım yapmak istiyor. Dünya genelinde dönen paranın yüzde 90'ı Araplarda. Ancak yatırımcılar ülkemizde çok ciddi bir sürü bürokratik engellerle karşılaşıyor. Çözüme kavuşturulursa, taahhüt ediyorum ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar para getireceğim. Gönüllü olarak Arap dünyası ve ülkemizin ilişkilerini güçlendirmeye talibim" diye konuştu. Yabancı yatırımcının...