02 / 05 / 2024

ağaoğlu projeleri konut satışları

ağaoğlu projeleri konut satışları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye’de ev sahibi olup tek eşi için oturma izni alabilen Arapların istedikleri kadar ev alıp eşlerinin üzerine yapabileceklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatları düşerken, maliyetler artıyor!

2013-2017 Ocak-Eylül dönemi “Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Endeksleri” verilerine inşaat malzemeleri sektörü değerlendirildi. Ağaoğlu Şirketlet Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatları düşerken, maliyetlerin arttığını açıkladı.

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ağaoğlu: Yabancıya 3 milyarlık konut sattık!

İşadamı Ali Ağaoğlu, 102 farklı yabancı ülke vatandaşına konut satarak ülkeye 3 milyar dolar kazandırdıklarını açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya konut müjdesi!

AĞAOĞLU Şirket Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’da başlattığı ‘my’ konseptli konut projelerini Anadolu’ya götürecek. Ağaoğlu, önce memleketi Trabzon’da, sonra Yalova’da 2 milyar lirayı aşkın değere sahip proje üretecek.

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Emlak Konut Ekim ayı satış şampiyonu Ağaoğlu Maslak 1453 oldu!

Emlak Konut Eylül ayı satış şampiyonu 441 milyon 575 bin 893,88 TL'lik satış ile Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul oldu. Emlak Konut Ekim ayında 5 milyon 70 bin 539.972 TL'lik satış gerçekleştirdi.

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları!

Ağaoğlu Maslak 1453 konut satış fiyatları 679 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor. Maslak 1453 projesinde daireler oturuma hazır...

Ağaoğlu Maslak 1453 Emlak Konut kampanyası!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi Emlak Konut kampanyası kapsamında yer alıyor. Maslak 1453'te Ağustos ayı boyunca banka kredisi olmadan yüzde 20 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Coldwell Banker, Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı!

Coldwell Banker, Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarından Ağaoğlu ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu işbirliği sayesinde, Ağaoğlu Projeleri'nin Anadolu'daki alıcılara yönelik satışları, Coldwell Banker Anadolu Ofisleri aracılığıyla gerçekleştirilecek

ağaoğlu projeleri konut satışları Haberi

ağaoğlu projeleri konut satışları


İşadamı Ali Ağaoğlu’ndan, Türkiye’de yalnızca bir eşi için oturma izni alabilen Araplara öneri geldi.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye’de ev sahibi olup tek eşi için oturma izni alabilen Arapların istedikleri kadar ev alıp eşlerinin üzerine yapabileceklerini söyledi.



CNBC-e’ye konuşan Ağaoğlu, “Başta Körfez ülkeleri olmak üzere yabancıların Türkiye’ye ilgisi inanılmaz şekilde artıyor. Bir evden fazla alabiliyorlar. Özellikle en büyük sorunlardan bir tanesi oturma müsaadesiydi. Biliyorsunuz yakın bir zaman önce buna da müsaade edildi. Burada bir konutu olan 1 yıllık oturma müsaadesini alabiliyor. Konut üzerinde kaldığı sürece de uzatılabiliyor. Sorun, yabancılarda biliyorsunuz özellikle Körfez Bölgesi’nde çok eşlilik var. Bir eşe oturma müsaadesi veriliyor. O da kolay iki eşi varsa iki daire alır. Aşılmayacak bir problem değil. Dört eşi varsa...