13 / 05 / 2024

Ağaoğlu Samandıra

Ağaoğlu Samandıra

2001 yılında Samandıra'da inşa edilecek Ağaoğlu My Village satışa sunulmuş. 116 villa, 168 dairenin bulunacağı sitedeki villalar 233 milyar liradan, daireler ise 45 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Sena Ağaoğlu'nun gelinliği ile üç daire alınır!

Ali Ağaoğlu kızı Sena'yı evlendirdi. Sena Ağaoğlu, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen düğün töreninde işadamı Mustafa Kırcal’ın oğlu Koray Kırcal’la nikâh masasına oturdu. Ali Ağaoğlu, damadına 28 milyon liralık yalı hediye etti. İşte Ağaoğlu'nun kızının düğünden ilginç detaylar.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi protesto edildi!

Kuzey Ormanları Savunması, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 Projesi'nde inşaat çalışmalarının yürütmeyi durdurma kararına rağmen sürmesini protesto etti. İşçiler ve eylemciler arasında çıkan arbedeyi, inşaatta çalışan işçiler cep telefonları ile görüntüledi.

2002 yılında Ağaoğlu My Village'da 57 milyar liradan başlayan fiyatlarla daire!

2002 yılında 116 villa ve 76 konak daireden oluşan Ağaoğlu My Village Samandıra'da bulunan konutlar 57 milyar 760 milyon liradan (487 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

2001 yılında Ağaoğlu My Village Samandıra satışa sunulmuş!

2001 yılında Samandıra'da inşa edilecek Ağaoğlu My Village satışa sunulmuş. 116 villa, 168 dairenin bulunacağı sitedeki villalar 233 milyar liradan, daireler ise 45 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ağaoğlu'nda yüzde 50 ay sıfır faiz kampanyasında son gün 30 Kasım!

Ağaoğlu, My Towerland ve My Home Maslak projelerinde %50 peşin, 50 ay 0 faiz seçeneklerinin yanı sıra %10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme seçeneklerinin yer aldığı yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu'nda 0 faiz imkanı devam ediyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Ataşehir My Towerland ve My Home Maslak projelerinde başlattığı kampanyada sona yaklaşılıyor. Kampanyada 50 ay sıfır faizli ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 10 peşinat ve sıfır faizli ara ödeme fırsatları da sunuluyor.

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi!

Ali Ağaoğlu Hazal Mesudiyeli ile önceki gün Bebek’te görüntülendi. Babası Cengiz Mesudiyeli’nin yaş farkından dolayı onay vermediği ilişkisini bu sert tepkiye rağmen noktalamayan genç kızın keyfi yerindeydi.

Ali Ağaoğlu villasının bahçesinde 12 ceylan besliyor!

İstanbul'daki villasının bahçesinde 12 ceylan besleyen Ali Ağaoğlu, bu tutkusunu eski sevgilisi Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'ye de aşıladı. Ağaoğlu'nun bahçesinde ceylanların yanı sıra köpek, keklik ve tavuk gibi birçok hayvan bulunuyor...

Ali Ağaoğlu, oğlu Ali Ege'nin doğum gününü Çırağan Sarayı'nda kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun 60 yaşındaki patronu Ali Ağaoğlu, geçen yıl beşinci kez baba olmuştu. Petek Ertüre ile Ali Ağaoğlu bebekleri için Çırağan Palace Kempinski’deki Ottoman Salonu’nda davet verdi. Ali Ege’ye hediye yağdı.

Ağaoğlu Samandıra Haberi

Ağaoğlu Samandıra



Geleceği görüyor musunuz?


Çok seçenekli konut alternatifleri İstanbul Samandıra'da 116 villa, 168 konak dairesi. 268 m2 villalar, 68 m2'den 295 m2'ye konaklar.

Akıllı ev teknolojisi, kameralar ve elektronik donanımlarla geliştirilmiş güvenlik sistemi. Yüksek inşaat kalitesi ve dayanıklılık Ağaoğlu My Village'ın inşaatı öncesinde jeofizik ve jeoteknik etüdleri yapılarak; perde beton taşıyıcı sisteminde BS-30 tipi beton kullanımı. Eşsiz sosyal olanaklar Ağaoğlu My Club: Kapalı ve Açık Yüzme Havuzlar, Mini Golf Sahası, Çocuk Parkları, Yürüyüş Parkurları, Restoran, Alışveriş Merkezi. Kolay ulaşım İstanbul Samandıra'da E-5 ve TEM yoluyla şehir merkezlerine sadece 15 dakika uzaklıkta.

Ödeme kolaylığı 233 milyardan başlayan TL bazında 48 aya kadar varan...