03 / 05 / 2024

ağaoğlu suudi arabistan projesi

ağaoğlu suudi arabistan projesi

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da proje yapacaklarını belirtti. Bölgenin zengin bir ailesi ile temas halinde olduklarını söyleyen Ağaoğlu " Anlaşırsak arsa onlardan olacak biz de inşaatı yapacağız" diye konuştu...

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'te bir kuleyi 67 milyon dolara sattı!

Ağaoğlu, Dubai'de yapılan fuarda Maslak 1453 projesindeki bir kuleyi 67 milyon dolara Suudi merkezli bir Arap yatırımcıya sattı. Bu tek kalemde yapılan en büyük satış.

Ağaoğlu, Cityscape Fuarı'na damga vurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na 'Maslak 1453' projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara satarak, Dubai'ye damga vurdu.

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı!

Ağaoğlu Cityscape 2015'te 67 milyon dolarlık satış yaptı. Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı'na yapılan satış ile Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kule tek kalemde satıldı.

Ağaoğlu Dubai'de 67 milyon dolara blok sattı!

Ağaoğlu, Cityscape 2015’te Suudi merkezli Şeyh Sulaiman Al Rajhı Vakfı’na Maslak 1453 projesinde 140 dairenin bulunduğu kuleyi 67 milyon dolara sattı.

Ağaoğlu: 'Arapların yaptığını ben yapamazdım'

Suudi Arabistanlı Abduljawad Holding’in ‘Gezi’ sürecinde Maslak 1453 projesinden 200 milyon dolara 2 kule aldığını hatırlatan Ali Ağaoğlu şirketin 17 Aralık'ta da destek olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinden 326 daire sattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fon Maslak 1453 projemizden 115 milyon dolar değerinde 254 daire satın aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık" dedi...

Ağaoğlu, Dubai'de ilk gün 326 daire sattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Birleşik Arap Emirliği ve Suudi Arabistan ortaklı bir fon Maslak 1453 projemizden 115 milyon dolar değerinde 254 daire satın aldı. Aynı projeden 72 tane de bireysel satış yaptık" dedi...

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık karma proje yapacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ağaoğlu "Türkiye'ye güvenleri tam. Yeni yatırımlar yolda" dedi.

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık karma proje hayata geçirecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ağaoğlu "Türkiye'ye güvenleri tam. Yeni yatırımlar yolda" dedi...

Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacak!

Yazlık Evler Fuarı'nda Iraklı yatırımcıların İlgisiyle karşılaşan Ali Ağaoglu, Arap yatırımcılarla ortak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Arabistan'da 1 milyar dolarlık ortak proje yapacağının altını çizen Ağaoglu "Yeni yatırımlar yolda" dedi.

ağaoğlu suudi arabistan projesi Haberi

ağaoğlu suudi arabistan projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Suudi Arabistan'da proje yapacaklarını söyledi. İstanbul'un değişik lokasyonlarında hayata geçirdikleri 'My' konseptini Suudi Arabistan'a taşıyacaklarını belirten Ağaoğlu, teklifleri değerlendirdiklerini dile getirdi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Uluslararası Satış Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan ve Genel Müdür Hasan Rahvalı'nın bölgede araştırma yapüğını belirten Ali Ağaoğlu, "Bölgenin zengin bir ailesi ile temas halindeyiz. Ailenin çok fazla arsası var. Anlaşırsak arsa onlardan olacak biz de inşaatı yapacağız"...