06 / 05 / 2024

Ağaoğlundan 2023 mesajı

Ağaoğlundan 2023 mesajı

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO 'su Hasan Rahvalı, '' Türkiye, 2023 hedeflerine ulaşmak için inovasyon ve Ar - Ge çalışmalarına önem vermeli '' dedi.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Rusya'dan Ağaoğlu'na yatırım daveti!

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Ayşe Özyılmazel'den Ali Ağaoğlu'na 250 bin liralık dava!

Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özyılmazel, Ağaoğlu’nun e-posta hesabından ağır hakaretler içeren mesaj aldığını iddia etti.

Ali Ağaoğlu: İstanbul ve Türkiye'yi tanıtacağız!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Agaoğlu "2023'te gayrimenkul piyasasına kalite, sürdürülebilirlik, sertifikasyonlar ve yeşil alanlar yön verir" dedi...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

Ali Ağaoğlundan yeni şirket! Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul A.Ş.!

Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali İbrahimağaoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Necati Bulak, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Ramiz Aydaşgil görev yapacak

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Ağaoğlundan Açim Çimento arsasını satın aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Ağaoğlu Şirketler Grubu Çatısı altında faaliyet gösteren Akdeniz İnşaata ait Açim Çimento Sanayi A.Ş. hisselerini satın aldı

Ali Ağaoğlu'ndan, doğan her bebeğe 10 bin lira!

Cengiz Semercioğlu, Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Ağaoğlundan her doğan bebeğe 10 bin lira" başlıklı yazıyı kaleme aldı...

Ali Ağaoğlu: 2023'ü beklemeden süper güç oluruz!

Türk müteşebbisinin, Türk yatırımcının önünü açsınlar, bürokratik engelleri kaldırsınlar, Türk müteşebbisinin, Türk iş adamları olarak Türkiye'yi 2023'e kalmadan dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokarız...

Ali Ağaoğlu: Türkiye bir fırsatlar ülkesi!

Londra'da düzenlenen Grow With Turkey Roadshow'u kapsamında yapılan panelde konuşan Ali Ağaoğlu, Türkiye`nin 2023 plan ve hedeflerini mutlaka yakalayacağını söyledi. Ebru Özdemir de iş dunyasının 2023 yılına hazırlandığını vurguladı....

My Town Ispartakulede Ağaoğlundan 237 bin TLye!

Bahçeşehir Ispartakule’de Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilen My Town projesinde 113 metrekare 2+1’ler 237 bin TL’ye!

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut ihalelerine girmeyecek!

Ali Ağaoğlu TOKİ ve Emlak Konut'a net bir mesaj göndererek, "Hasılat paylaşımı ihalelerine katılmıyorum" dedi

Ağaoğlu, enerjisini açığa çıkardı

Ağaoğlu Enerji Grubu, ilk enerji santralını devreye aldı

Ağaoğlundan 2023 mesajı Haberi

Ağaoğlundan 2023 mesajı

Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerini ağırlayan Uludağ Üniversitesinde düzenlenen "10- Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler" kongresinde Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı da konuşma gerçekleştirdi. 



2023 Türkiyesi için... 

Hasan Rahvalı, "2023 Türkiyesi Hedefleri, Ar-Ge, inovasyon ve Markalaşmanın Önemi" başlıklı konuşmasında gençlere profesyonel deneyimlerini de aktardı. 



Ülkede huzur ortamı 

Rahvalı, 2023 hedeflerine ulaşmak için Ar-Ge inovasyon, markalaşma, istihdam ve enerji kalan konularının önemini vurguladı. Rahvalı, diğer taraftan İstanbul'un uluslararası finans merkezi olması için, hukuk sistemini iyileştirilmesinin ve ülkede huzur ortamını sağlanması gerektiğini ifade etti. 



Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. 


Trilyon dolarlar ışık hızıyla el değiştiriyor 

TÜRKİYE'de yaklaşık 13 milyar dolar civarında olan Ar-Ge...