18 / 05 / 2024

Ağaoğlu\'ndan teknolojik yatırım

Ağaoğlu\'ndan teknolojik yatırım

Ağaoğlu, Sistem 9 Medya'nın sunduğu Dokunmatik Videowall projesini uygulamaya başladı...

Gayrimenkul Uzmanı açıkladı: En iyi reel yatırım arazi!

Yeni bir arsa ya da arazi arazi almak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla bekliyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada  en iyi reel yatırımın arazi olduğunu belirterek, önemli detaylar paylaştı. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan konut yatırımcılarını şaşırtan açıklama! Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!

Konut fiyatları son zamanlarda fahiş rakamlara ulaşırken vatandaş ev alma hayalinden gittikçe uzaklaşıyor. Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek '' Türkiye'de konut almanızı tavsiye etmiyorum!'' dedi.

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğanoğlu Grup Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Mustafa Doğan ve Esmahan Musbah Ali Elkammushi ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Ağutos ayında 911 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ağustos 2020'de 911 yatırım teşvik belgesi düzenledi.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Ağustos'ta 400 yatırım teşvik belgesi verildi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ağustos ayında 400 yatırım teşvik belgesi verildi.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Ağaoğlu\'ndan teknolojik yatırım Haberi

Ağaoğlu\'ndan teknolojik yatırım

Ağaoğlu'nun satış ofislerinden inşaat alanlarına kadar farklı noktalardaki 30 kamerayı tek ekranda aynı anda gösteren sistem, Türk inşaat sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor...


Türkiye'de bir ilk Türkiye’de Digital Signage (dijital bilgilendirme) alanında yaptığı çalışmalarla sektöre öncülük eden Sistem 9 Medya, Ağaoğlu şirketleri için Ağaoğlu Yönetici Odası Dokunmatik Videovvall projesini başlattı. Tek merkezden yönettiği içerik ve 10 binden fazla ekranda kurduğu Kurumsal TV sistemleriyle hedefe yönelik çözümler sunan Sistem 9 Medya’nın Dokunmatik Videowall projesi ile farklı bölgelerdeki 30 kamera tek ekranda aynı anda görülebiliyor. îki aydır sürdürülen proje, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.


Tek noktadan kontrol

Proje, Ağaoğlu’nun satış ofislerinden inşaat alanlarına kadar, var olan kameraların hepsinin tek noktadan kontrolünü sağlamayı hedefliyor. Sistemle tüm noktalar basit şekilde kontrol edilebiliyor ve aynı...