03 / 05 / 2024

Ağaoğlundan yeni ofis projesi

Ağaoğlundan yeni ofis projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

MÜSİAD Afrika'da yeni ofis açtı!

Dünyanın her noktasına ulaşmayı hedefleyen MÜSİAD, şube ve temsilci sayısını artırmak için atağa geçti. 100 ülkede teşkilatlanma hedefi ile yola çıkan MÜSİAD, Afrika'da yeni ofis açtı.

Ağaoğlu Panora Ankara projesi yolda! Yeni proje!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu İstanbul'dan sonra yeni projelere Başkent Ankara ile devam edeceklerini söyledi. Ağaoğlu yeni projenin adının  Panora Ankara olacağı bilgisini verdi. 

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

ERA Gayrimenkul 30 yeni ofis açacak!

2012 yılından itibaren de Türkiye pazarında faaliyet gösteren Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisi golf!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar ile pilates yaparken ortaya çıkan görüntüleri çok konuşulmuştu. Ali Ağaoğlu'nun yeni hobisinin “Golf” olduğu anlaşıldı.

Ali Ağaoğlu: Yeni yatırımlarımız engellendi!

Paralel yapının iş hayatına verdiği zarara dikkat çeken Ağaoğlu, “Kilit noktalara yerleştirdikleri adamlarla başta inşaat sektörü olmak üzere ekonomiyi durdurmaya çalıştılar. İntikam almak için projemizi durdurdular, yeni yatırımları engellediler. " dedi.

Ağaoğlundan yeni ofis projesi Haberi

Ağaoğlundan yeni ofis projesi

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yer alacağı Ataşehirde My Prestige ve My Office'in ardından yeni bir ofis projesine imza atıyor.  345 bağımsız bölümden oluşması planlanan projede ofisler haricinde restoran, kafe, mağazalar gibi alanlar yer alacak. Proje mimarı Ömer Çamoğlu, My Newwork un konumu, mimari yapısı ve işlevselliği ile diğer projelerden ayrıştığını söyledi. Ağaoğlu Şirketler Grubu Projeler Koordinatörü Murad Acar ise, projenin yatırımcılara çalışma ve eğlence hayatını bir arada sunduğunu ifade etti. Günümüzde değişen ofis anlayışı ile işlevselliğin öneminin daha çok arttığına dikkat çeken Ağaoğlu Şirketler Grubu Proje Geliştirme Grup Müdürü Gülnur Meraklı, My Newwork projesinin günümüz modern ofislerinin vizyonunu taşıyan butik bir proje olarak planlandığını...