05 / 05 / 2024

Ağaoğlundan yeni rekor

Ağaoğlundan yeni rekor

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Altın fiyatlarındaki son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Her dediği çıkan İslam Memiş alım için yeni tarihi açıkladı! Acele edin rekor geliyor!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 19 TL'ye kadar dayanan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolarda yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! 

Dolar kurunda hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar doların ne olacağını merak ederken yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek

Gram altın tüm zamanların rekorunu kırarken gözler yeni rekora çevrildi. Gram altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor yola çıktı geliyor! Öyle bir rakam açıklandı ki! Elinde altını olanların başı göğe erecek.

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

Gümüş, 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam...

Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın

Gram altın fiyatı bugün 1180 TL'ye kadar yükseldi. Rekor kıran gram altın için tahminler gelmeye devam ediyor. Gram altın 1.450 TL değil, 1.650 TL değil tam tamına bu kadar olacak! Yeni rekor şimdi açıklandı! Koşun, hemen bakın!

Gram altın için yeni rekor geldi! Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar dört köşe oldu! 

Piyasalar yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına odaklanırken, gram altın için yeni rekor geldi. Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı. Elinde altını olanlar dört köşe oldu!

Ağaoğlundan yeni rekor Haberi

Ağaoğlundan yeni rekor

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 bin 770 kişi ile "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru"nun sahibi oldu. Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından düzenlenen "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" etkinliği, Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde gerçekleştirildi. Sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Veysel Diker'in yaptığı rekor denemesi kapsamında, şantiye alanındaki kişiler, 5 dakika boyunca baretlerini çıkarmadan bekledi. Süre tamamlandıktan sonra, şahitlerin huzurunda gerçekleştirilen sayımda, 1.306 kişiyle Kanada'da bulunan rekorun, bu yıl 2 bin 770 kişi ile Türkiye'nin olduğu açıklandı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Guinness Dünya En Çok Kişiyle Baret Giyme Rekoru" belgesini, Guinness Woı ld Records Türkiye Temsilcisi ve Tescilli Hakemi Şeyda Subaşı'ııın elinden aldı. Ağaoğlu, en büyük varlığının çalışanları olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Eğer bir...