05 / 05 / 2024

Ağaolu yatırım yapacak

Ağaolu yatırım yapacak

Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde rüzgar enerji santralleri (RES) yatırımları yapmak amacıyla kurulan Bakır Enerji Elektrik üretim AŞ, Kürekdağı RES projesi kapsamında Gemlik Körfezi’nde yatırım yapacak

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Google Avrupa’da 3 milyar avro ek yatırım yapacak!

Google, Finlandiya, İrlanda, Belçika ve Hollanda’da bulunan veri merkezlerini genişletmek amacıyla 3 milyar avro ek yatırım yapacak.

Galataport’a 300 milyon Euro’luk otel yatırımı!

Peninsula Hotels Galataport'a 300 milyon Euro'luk otel yatırımı yapacak. Doğuş Grubu ve Peninsula Hotels ortaklık için imzaları attı.

Çağatay Ulusoy ticarete yatırım yapacak!

Çağatay Ulusoy, babası Aylin Ulusoy ile Boşnak annesi Refiye Ulusoy'un memleketleri olan Bulgaristan ile Bosna Hersek'te mandıra kurup ticarete yatırım yapacak.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Ethica Almanya'ya 10 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Ethica Sağlık Grubu, Bakırköy'deki hastanesini 6 milyon dolarlık yatırımla 'wellness-koruyucu tıp' konseptine dönüştürmeye hazırlanıyor. Bu alanda bir zincir kurmayı planlayan grup, 2020'de Almanya'da da 10 milyon dolarlık yatırım yapacak.

A-S Investment 300 milyon dolarlık yatırım yapacak!

A-S Investment yeni satın almalara hazırlanıyor. Şirket, çok yaygın bir eğitim kurumunu satın alarak 300 milyon dolar yatırımı hedefliyor. 

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Fırın, otomasyon ve verimlilik konularını içeren yatırımın ilk ayağını gerçekleştiren Duravit, 2020'ye kadar Türkiye'de toplam 5 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Ağaolu yatırım yapacak Haberi

Ağaolu yatırım yapacak

Ağaoğlu Enerji Grubu bünyesinde rüzgar enerji santralleri (RES) yatırımları yapmak amacıyla kurulan Bakır Enerji Elektrik üretim AŞ, Kürekdağı RES projesi kapsamında Gemlik Körfezi’nde yatırım yapacak. Bursa Gemlik ve Yalova Çınarcık il sınırları içinde yer alacak 17 türbin 82.5 milyon liraya mal olacak ve yılda 102.5 milyon kWh enerji üretecek. 


Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda Bakır Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan Kürekdağı RES projesinde ÇED süreci başladı. Proje Gemlik Körfezi’ne hakim noktada, Yalova il sınırları ile Bursa il sınırları arasında yer alacak. Gemlik ilçesinin sınırları içerisinde 12, Yalova’nın Çınarcık ilçesinin sınırları içerisinde 5 olmak üzere, toplam 17 RES türbini kurulması öngörülüyor. Toplam maliyeti 82.5 milyon lira olacak ve yılda 102.5 milyon kWh üretimin planlandığı proje,...