19 / 05 / 2024

Ağcalı Vadisi

Ağcalı Vadisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Ağcalı Vadisi 'nde yapımına başlanılan rekreasyon alanında da incelemelerde bulundu.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Çağlayan Vadisi'nin doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yer alan Çağlayan Vadisi'nin 1. derece doğal sit alanı statüsünün değiştirileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Ulus Yeşil Evler’deki villasını satışa çıkardı...

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Munzur Vadisi'ndeki yapılaşmanın önünü açan projelere tepki!

Tunceli Barosu Başkanı Av. Kenan Çetin, Tunceli Munzur Vadisi'nde doğayı talan eden ve yapılaşmanın önünü açın projelerden vazgeçilmesi için çağrı yaptı. Çetin, Munzur'daki yapılaşmalara razı olmadıklarını belirtti...

Acun Ilıcalı, Survivor'daki ödül malikanesinin sahibini açıkladı!

Survivor'da ilk haftalardan bu yana verilen büyük ödüllerde lüks malikane kullanılıyordu. Acun Ilıcalı o malikanenin sahibini açıkladı!

Kapadokya’da sit sınırları yeniden çizildi!

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’da sit sınırları yeniden çizildi. Kapadokya’nın simgelerinden Üçgüzeller ve Aşk Vadisi’nin de bulunduğu yerlerde sit değişiklikleri tek bir alanda birleştirildi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Ağcalı Vadisi Haberi

Ağcalı Vadisi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Genel Sekter Vekili Murat Demir ve ilgili Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle birlikte Ağcalı Vadisinde yapımına başlanılan rekreasyon alanında incelemelerde bulundu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili bir değerlendirmede bulunarak, “Büyükşehir’e yakışan büyük projeleri bir bir şehrimize kazandırmaya başladık. Ekibimizle beraber Kahramanmaraş’ın geleceği için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.” dedi. Başkan Erkoç verdikleri her sözün hayata geçirilmesi için planlı ve programlı bir çalışma yürüttüklerini belirtti.


Yeşil alanlarla şehrin çehresi değişecek…


Açıklamasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve ileriki zamanlarda gerçekleştirilecek olan yeşil alan çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Erkoç;“Bugün şehir merkezimizde çok büyük bir rekreasyon alanı çalışmamızın ilk adımını atıyoruz. Ağcalı Vadisi dediğimiz bölgede ilk etapta 215 bin metrekare olmak üzere büyük bir...