28 / 08 / 2024

agem

agem

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği, Avrupa standartlarını yakalamayı, yatırımcılara ve sektörün uzmanlarına, güvenli ve kaliteli hizmet standartları getirmeyi, gayrimenkul sektörüne kurumsal bir kimlik kazandırmayı hedefliyor.

Agem İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agem İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ömer Doğan tarafından kuruldu.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Agem Proje Mühendislik Limited Şirketi, Ali Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Aralık 2014 tarihinde Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi, Kubilay Caddesi, 1/3'de kuruldu.

agem Haberi

agem

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM), son zamanlarda ciddi gelişme gösteren ve Türkiye’nin ekonomik dengelerinden en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen gayrimenkul sektöründe; Avrupa standartlarını yakalamayı, yatırımcılara ve sektörün uzmanlarına, güvenli ve kaliteli hizmet standartları getirmeyi, gayrimenkul sektörüne kurumsal bir kimlik kazandırmayı hedefliyor.Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı olan Erkan Aslan, AGEM‘ in sektörün tüm ihtiyaçlarını gidermeye ve eksiklerini tamamlayarak. Ankara’da gayrimenkul sektörüne kurumsal bir kimlik kazandırmayı hedeflediklerini belirtiyor.


Yeni...