03 / 05 / 2024

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.



 Kokteylde sektörün geleceği konu alındı. Prestijli rezidans projesi Azel Kule'de davetlilere özel bir sunumla proje ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Satışların yavaşladığı yaz döneminde dahi yoğun talep gören Azel Kule Ankara'da ilk defa kiracıyı garanti eden bir proje olmanın avantajını kullandı. Yatırımcıların kira geliri endişesini ortadan kaldıran Azel Kule Ankara'da yatırıma farklı bir soluk kazandırdı. 


YÜZDE 50 DEĞER ARTIŞI BEKLENİYOR 

Azel Kule Pazarlama Direktörü ve Royalty GYU Ortağı Aykut Yıldız, "Eskişehir yolu  Ankara  için ciddi bir yatırım noktası haline geldi. Özellikle Eskişehir yolunun sol tarafında yükselen kuleler şehrin merkezini batıya kaydıracaktır. Eskişehir yolu üzerinde şu anda 150'nin üzerinde ticari ünite, bir başka değişle dükkân üretilmektedir. Bu ticari üniteler önemli markalar tarafından doldurulduğu takdirde bölgede %50'nin üzerinde bir değer artışı bekliyoruz. Bizim projemizin en büyük avantajı geniş kullanım alanlarımız, 1+1 rezidanslarımız 78 metrekareden başlıyor. Bu da ister ofis, ister ev olarak kullanıma imkân vermekte" diye konuştu. 


ASLAN: ÇANTACILAR PİYASADAN UZAKLAŞTIRILMALI 

AGEM Başkanı Erkan Aslan ise sektör hakkında önemli açıklamalarda bulundu: "Derneğimiz eğitimli ve güvenilir gayrimenkul müşavirlerini piyasaya kazandırmayı misyon edinmiştir. Üzülerek söylemekle beraber 'çantacı' diye tabir ettiğimiz sözde emlak danışmanlarının yasalar düzenlenerek piyasadan uzaklaştırılması gerekmektedir. Bu hedefte yaptığımız görüşmeler kısa zamanda ses getirecek niteliktedir. Kısa sürede 200'ün üzerinde üye kaydı yaptık. Yakın zamanda Meclis ile önemli düzenlemeler üzerinde çalışmaya başlayacağız." Bol bol fotoğraf çekilen kokteylde renkli görüntüler ortaya çıktı. 


Sabah Egeli


Geri Dön