17 / 05 / 2024

Azel Kule yaz indirimleri

Azel Kule yaz indirimleri

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

ABD’de sondaj kule sayısında büyük düşüş

ABD'de enerji firmalarından yine düşüş açıklaması geldi. Enerji firmaları, 2020’nin yaz aylarından bu yana ilk defa 9 hafta üst üste sondaj kule sayılarını azalttıklarını ifade etti.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu 2023'te hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı inşaatında şimdiden yüzde 10'luk ilerleme gerçekleştiğini belirtti. Karaismailoğlu, "2023 yazında bu önemli projeyi hizmete vermiş olacağız" dedi...

İş GYO Kule 3 kiralama bildirisini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO Kule 3 kiralama bildirisini yayınladı.

Kristal Kule İstanbul için teknolojik imza taşıyacak!

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Nurol Life Kule Seyrantepe'de her ayrıntı tamamlandı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Nurol Life Kule Seyrantepe projesini anlattı. İşte o yazı...

Azel Kule yaz lansmanı toplantısını yaptı!

Eskişehir yolu üzerinde yükselen Azel Kule'nin yaz lansmanına Yönetim Kurulu üyeleri Aykut Yıldız, Aziz Elaldı, Süleyman Çeken ve Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan katıldı.

Azel Kule'de az maliyetle konforlu yaşam!

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında sosyal donatıyla öne çıktığını belirtti.

Azel Kule konutlarda az enerjiyle yüksek konfor!

Kule konutların ısı yalıtımı için dış cephelerde yüksek teknoloji ürünlerinin kullanılmasıyla enerji tasarrufu sağlanırken, kışın ısınma, yazın da soğutma giderlerini büyük oranda düşürmek mümkün hale geliyor.

İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İş GYO Ankara İş Kule değerleme raporu yayınlandı.

Azel Gayrimenkul'den 5 yıldızlı otel konforunda konut!

Azel Gayrlmenkul'un Konut-kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule 5 yıldızlı otel konforu sunuyor!

Azel Gayrlmenkul'un Konut, kent'te hayata geçirdiği, 90 metrekareyi bulan büyüklükteki teras bahçeleri ile dikkati çeken kule konut projesi, 5 yıldızlı otel konforu yaşatacak conderge hizmeti sunacak.

Azel Kule'de satışlar metreküp üzerinden yapılıyor!

AZEL Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında, metrekare değerinden çok metreküp değeri esas alınıyor. Azel Kule, 100 metre yüksekliğinde 28 katlı kuleden oluşan karma bir proje..

Azelkule'de satışlar başladı!

Azel Gayrimenkul'un Konutkent'te yaşama geçirdiği Azel Kule'nin inşaatı ve satışında metrekare değerinden çok konut alanının tavan yüksekliği ile çarpılmasıyla elde edilen ""metreküp" değeri esas alınıyor...

Azel Kule yaz indirimleri Haberi

Azel Kule yaz indirimleri

 Kokteylde sektörün geleceği konu alındı. Prestijli rezidans projesi Azel Kule'de davetlilere özel bir sunumla proje ile ilgili detaylı bilgiler verildi. Satışların yavaşladığı yaz döneminde dahi yoğun talep gören Azel Kule Ankara'da ilk defa kiracıyı garanti eden bir proje olmanın avantajını kullandı. Yatırımcıların kira geliri endişesini ortadan kaldıran Azel Kule Ankara'da yatırıma farklı bir soluk kazandırdı. 


YÜZDE 50 DEĞER ARTIŞI BEKLENİYOR 

Azel Kule Pazarlama Direktörü ve Royalty GYU Ortağı Aykut Yıldız, "Eskişehir yolu Ankara için ciddi bir yatırım noktası haline geldi. Özellikle Eskişehir yolunun sol tarafında yükselen kuleler şehrin merkezini batıya kaydıracaktır. Eskişehir yolu üzerinde şu anda 150'nin üzerinde ticari ünite, bir başka değişle dükkân üretilmektedir. Bu ticari üniteler önemli markalar tarafından doldurulduğu takdirde bölgede %50'nin üzerinde bir değer artışı bekliyoruz. Bizim...