29 / 04 / 2024

Ödemiş Belediye Meclisi 2017'nin ilk toplantısını yaptı!

Ödemiş Belediye Meclisi 2017'nin ilk toplantısını yaptı!

Ödemiş Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis 12 maddelik gündemi değerlendirdi.




Ödemiş Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan meclis 12 maddelik gündemi değerlendirdi. Gündeme ek olarak 2017 mali yılında uygulanacak ücret tarifesinde yer alan İmar ve Şehircilik hizmetleri karşılığında alınacak olan ücret tarifelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü


02 Ocak Pazartesi saat 20:00 de Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda yapılan toplantıya meclis üyeleri eksiksiz katılım sağladı. Gündemin ilk maddesinde yer alan Kurucuova Mahallesindeki çöp deponi alanı yanındaki 50 bin metrekarelik kısmın hafriyat toprağı, inşaat/yıkıntı atıkları döküm alanı olarak kullanılması konusunda meclis gurupları arasında görüş ayrılıkları yaşanmasına rağmen, oy çokluğu ile kabul edildi.


Gündemdeki diğer maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, Denetim Komisyonu seçimi gizli oyla belirlendi. Denetim Komisyonuna; Selahattin Kundak, İpek Yılmaz, Serkan Ekrem, Sezer Türkmenoğlu ve Ali Eker seçildi.


Dilek ve temenniler bölümünde belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem, İller Bankası’ndan alınacak krediyle yapılacak 11 projenin 7’si için kredinin çıktığını, 4 proje için ise çalışmaların devam ettiğini belirtti.



Ödemiş Belediyesi


Geri Dön