06 / 05 / 2024

agora avö

agora avö

Agora Alışveriş Merkezi, dev soğutma sistemiyle sıcak yaz aylarında serin mekanlar da alışveriş keyfine keyif katıyor. Agora'da, ziyaretçilerin rahat bir ortamda alışveriş yapması için kapalı mekanlarının ısısı 23-24 derece arasında tutuluyor.

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Mühendislik Müşavirlik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Avşar tarafından 60 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Ncadde Agora'da 2 ayda konutların yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Ncadde Agora'da daire fiyatları ne kadar?

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı iki ayda satıldı!

Geçtiğimiz mayıs ayında satışa çıkan ve yarısı iki ay gibi kısa bir sürede satılan Ncadde Agora, 144 residence daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı, 205 bin liradan başlıyor

Esenyurt NCadde Agora'da stüdyo daireler 205 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat'ın, Mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Esenyurt'un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

2006 yılında Hülya Avşar 12 lüks villa inşa ettirecek!

2006 yılında Hülya Avşar, Riva'da 2 milyon 500 bin dolara satın aldığı arazisinin üstüne bir 1.5 milyon dolarlık 12 lüks villa inşa ettirmek için bir inşaat şirketiyle anlaşmış.

Agora AVM bayramda açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM bayramda açık mı? Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

Sarıkamış Katerina Av Köşkü yıkılıyor!

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Katerina Av Köşkü’ bakımsızlık ve sahipsizlikten dolayı yıkılıyor. Katerina Köşkü, otel yapılması için proje hazırlanmış ve ihaleye çıkarılmış ve ilgi görmemişti.

Artvin Şavşat dünyanın en sakin şehri oldu!

Artvin Valisi Sayın Kemal Cirit, 21-23 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Milano şehrinde yapılan törende Şavşat'ın "sakin şehir" unvanı almakta olduğunu belirtti. Artvin'in Şavşat ilçesi Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda aldığı belge ile "sakin şehir" unvanın

Özyurtlar Ncadde Agora satış fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Ncadde Agora projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Ncadde Agora satış fiyatları 172 bin liradan başlayaran değişiklik gösteriyor. Ayrıntılı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.

İzmir Üniversitesi Agora AVM'de mobilya sergisi düzenliyor!

İzmir Üniversitesi İç mimarı ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri, Yrd. Doç. Dr. Işıl Duman ve Yüksek Mimar Aydın Özay'ın proje danışmanlığında Agora Alışveriş Merkezi'nde 16 tasarım ürünü sergileyecek.

agora avö Haberi

agora avö

Agora Alışveriş Merkezi, dev soğutma sistemiyle sıcak yaz aylarında serin mekanlar da alışveriş keyfine keyif katıyor. Agora'da, ziyaretçilerin rahat bir ortamda alışveriş yapması için kapalı mekanlarının ısısı 23-24 derece arasında tutuluyor. AVM yöneticileri, özellikle hafta sonları, özel günler ve bayram öncesi yoğun bir ziyaretçi kitlesine hizmet verildiğini belirtirken ziyaretçilerin daha serin mekanları tercih etmesi nedeniyle soğutma ve iklimlendirme işlemi için bir çok yeni teknoloji kullandıklarını bildirdi. 



Posta...