29 / 04 / 2024

agora victoria secret

agora victoria secret

Victoria's Secret'ın ikonik imzalı kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarları Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşuyor.

Victoria's Secret parfümler peşinden koşturuyor! Victoria's Secret 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Kadınların vazgeçemedikleri ürünlerin başında parfümler geliyor. Kadın parfümlerinin fiyatları arttıkça indirime giren gözde markalar da ön plana çıkıyor. Peki Victoria's Secret'in kadınları peşinden koşturan parfümlerinde fiyatlar nasıl?

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Karlie Kloss ve Josh Kushner Miami'de 23.5 milyon dolara malikane aldı!

Victoria's Secret meleği Karlie Kloss ile iş insanı Josh Kushner çifti Miami'de 23.5 milyon dolara 8 yatak odalı bir malikane satın aldı. 

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Avusturalya Victoria'da inşaat sektörü düşük kapasiteyle çalışacak!

Avustralya’nın Victoria eyaletinde yeni alınan Kovid-19 önlemleri kapsamında inşaat sektörünün açık kalacağını fakat daha düşük kapasitede çalışacağını açıkladı...

Avustralya Victoria'daki 2 bin evsize kalıcı konut sağlanacak!

Victoria Eyalet Hükümeti tarafından yapılan açıklamada, otellerde ikamet ettirilen yaklaşık 2 bin evsize, uzatılan sürede devamlı ikamet edecekleri kalıcı konut sağlanacağı bildirildi.

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

450 milyon dolar servete sahip David ve Victoria Beckham, Miami'deki One Thousand Museum isimli gökdelenden 24 milyon dolara rezidans aldı...

Joan Smalls, Miami’deki evinin kapılarını Elle Decor dergisine açtı!

Victoria’s Secret modeli Joan Smalls Miami’deki evinind ekorasyonda ilhamı Moschino markası ve Jeremy Scott’tan aldığını söyledi.

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

Agora'yı kuşatan çarpık yapılar yıkıldı!

2 bin yıllık Agora'yı kuşatan çarpık yapılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak birer birer temizlendi.

agora victoria secret Haberi

agora victoria secret


Victoria's Secret'ın ikonik imzalı kokuları, vücut bakım ürünleri ve aksesuarları Agora Alışveriş Merkezi'nde İzmirlilerle buluşuyor. 


Victoria's Secret Beauty& Accessories konseptli mağazasında aralarında Victoria's Secret Bombshell, Tease, Xo Victoria, Fantasies, ForeverSexy, Crush, Intense gibi iknonik ve ödüllü kokuların yer aldığı parfümlerle birlikte özel formüllü vücut bakım ve güzellik ürünleri, şık detaylarıyla dikkat çeken aksesuarlarve seçkin bir külot koleksiyonu yer alıyor. Agora Alışiveriş Merkezi B Blok Zemin katta konumlanan mağaza geniş ürün çeşitliliğiyle misafirlerine tam bir Victoria's Secret tecrübesi yaşatıyor. 



Milliyet...