25 / 08 / 2024

AGR Turizm sahibi

AGR Turizm sahibi

AGR Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ağırman tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

Özbek Turizm'den icra açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sarı-kırmızılı takıma haciz gönderdiği şeklindeki haberlere karşın bir açıklama yaparak verilen 10 günlük söze rağmen herhangi bir işlem başlatmadıklarını duyurdu...

Antalyalı turizm çalışanlarına 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi. Türel, ''500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" dedi.

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

FETÖ, Varan Turizm'in 4 oteline el koydu!

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

PAB Mimarlık turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor!

2015 Genç Mimar Ödülü sahibi PAB Mimarlık, çevreye en az müdahale olacak şekilde ele aldığı yenilikçi ve esnek tasarım anlayışıyla turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor.

AGR Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGR Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ağırman tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu...

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

TOKİ'den turizm çalışanına 400 TL taksitle ev!

TOKİ, turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilere de 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapacak.

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

TOKİ turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

Turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak proje 2016'da başlayacak!

Turizm emekçilerini ev sahibi yapacak projenin startı verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Kazmayı 2016'nın ilk yarısında vuracağız" dedi.

AGR Turizm sahibi Haberi

AGR Turizm sahibi


AGR Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ağırman tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde kuruldu. AGR Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Fatih'te yer alıyor.



İş konusu; 


Yürürlükteki ilgili mevzuata riayet etmek kaydıyla: 1--Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bur tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım,konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve...