02 / 05 / 2024

Agrega

Agrega

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak...

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Kuruldu!

Agrega Geri Dönüşüm Anonim Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Başkaya tarafından kuruldu.

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Agrega Maden Lojistik İnşaat Yapı Malzemeleri İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Karahan tarafından kuruldu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Betonda 'agrega' sorunu! Ani çökmelere zemin hazırlıyor!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından oluşturulan bilim heyeti, "asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Adıyaman'daki 200 binada inceleme yaparak, bu yapılardaki bazı sorunları tespit etti.

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Agrega Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özhabeş ve Furkan Erol tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Agrega Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Aktaş tarafından kuruldu.

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Agrega İnşaat Hafriyat Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaan Kolçak tarafından kuruldu. 

Ulus Agrega Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Ulus Agrega Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Agrega Haberi

Agrega


Hazır Beton, Çimento, Agrega ve İnşaat sektörleri Beton Ankara 2014'te bir araya geliyor. Fuar, 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen "Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı" 17 - 19 Nisan 2014 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak. Bu yıl 6. kez gerçekleştirilecek fuar, inşaat, hazır beton ve agrega sektörlerini Congresium Ankara'da buluşturacak.


Fuarda inşaat, hazır beton, agrega sektörleri ile ilgili son teknolojik ürünler, araç, makine ve ekipmanlar, hizmet ve donanımlar sergilenecek. Fuar, hazır beton sektörüyle ilgili her kesimin buluştuğu ortak bir platform olacak.


Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da katılımcılar son teknoloji ürünlerini ziyaretçilere sunacak. Fuarda hazır beton ve çimento ekipmanlarının yanı sıra beton santralleri, iş makineleri, kamyon...