02 / 05 / 2024

Ağrı doğalgaz

Ağrı doğalgaz

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2002’den bu yana 11.7 milyar lira yatırımla Türkiye’nin her yerine doğalgaz ulaştırılmasına çalışırken, son olarak Tunceli ve Ağrı için ihaleye çıktı.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı: "Doğal gaz fiyatında da..."

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını açıklamasının ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız? E-devlet üzerinden doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği hakkında şu sıralarda sıkça sorular gelmektedir. Özellikle başvuru yapan vatandaşların sorduğu, sorular geniş yer kaplamaktadır.

Müjde devlet 2500 TL verecek! e-Devlet'ten Doğalgaz yardımı başvuru nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları neler? 

Devlet, artan doğalgaz fiyatlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme yapacağını duyurdu. Peki doğalgaz desteği nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı elden alınır mı? Doğalgaz desteği hangi aylarda veriliyor?

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok soru yöneltiyor. Onlardan biri de Doğalgaz yardımı elden alınır mı? oluyor. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Müjde! Bakan açıkladı: 2 bin 500 lira hesaplara yatacak! Doğalgaz destek ödemeleri başlıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kış dönemi öncesinde sosyal yardım alan hanelere yaklaşık 7 milyar TL nakdi destekte bulunacaklarını açıkladı. Doğalgaz destek ödemeleri hakkında konuşan Yanık ödemelerin hesaplara yatacağı tarih açıklandı. İşte detaylar...

2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardımı için açıklama geldi!

Sosyal Yardım Programı kapsamına alınan Doğalgaz yardımının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Peki 2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Doğalgaz faturalarıyla ilgili flaş bir açıklama geldi! Herkes acilen bakmalı

Türkiye'de cep yakan faturalar arasında yer alan Doğalgaz faturasıyla ilgili Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakan Dönmez destek miktarlarını artıracaklarını söyledi.

Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?

Doğalgaz tüketim desteğinin kimlere verildiği yani “Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

Ağrı doğalgaz Haberi

Ağrı doğalgaz

ENERJİ Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Ağrı ve Tunceli dağıtım bölgeleri için daha önce çıkılan doğalgaz dağıtım lisansı ihalelerinde yatırımcıların ilgi göstermemesi nedeniyle ihale sürecini, gerekli düzenlemeleri yaparak, yeniden başlattığını duyurdu.Tunceli ve Ağrı dağıtım bölgelerinde doğalgaz dağıtım lisansı ihalesi için; Akmercan Şirketler Grubu, Aksa Doğalgaz Dağıtım AŞ, Siirt Batman Doğalgaz Dağıtım AŞ, Aksa Van Doğalgaz Dağıtım AŞ, Fernas İnşaat AŞ ve Alöz Mühendislik yeterlilik başvurusunda bulundu. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, “Bu konuda Başbakanımız ilk müjdeyi vermişti. Biz de kendilerinin talimatı doğrultusunda hızla süreci işlettik. Öncellikle sektörün bölgeye ilgisini artıracak, yatırım ve istihdam getirmesine imkan tanıyacak bir şartname hazırladık. Ağrı ve Tunceli’deki vatandaşlarımızın doğalgaz konforundan ve rahatlığından yararlanması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 2017 yılının başında lisanslandırmayı tamamlayıp en kısa sürede...