15 / 05 / 2024

ağrı ishak paşa sarayı turizmi

ağrı ishak paşa sarayı turizmi

Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’tada hızla gelişen kayak kültürünü, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışınada taşmaya başladı.

Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Esse, Arzum markalı ürünler indirme girdi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Çeyiz hazırlayanlara müjde! ŞOK Market peş peşe açıkladı! Paşabahçe, Bernardo, Arzum markalı ürünler indirme girdi!

A101’de Paşabahçe 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye, 6 parça tencere seti 499 TL’ye, vantilatör 369 TL’ye düştü!

A101, gelecek hafta perşembe gününden itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğini açıkladı. Buna doğrultuda, iğneden ipliğe indirim geldi! Bu kapsamda, Paşabahçe 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye, 6 parça tencere seti 499 TL’ye, vantilatör 369 TL’ye düşecek. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında ibadete açılacak.

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Paşa İnşaat Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Elazığ Rüstem Paşa Mahallesi için riskli alan kararı!

Elazığ ili, Merkez ilçesi, Rüstem Paşa Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Rüstem Paşa Cami hizmete açıldı.

Rüstem Paşa Camisi ibadete açılıyor!

Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Rüstem Paşa tarafından Tekirdağ'da denize hakim bir tepede Mimar Sinan'a yaptırılan Rüstem Paşa Camisi, restorasyonun ardından yarın ibadete açılmaya hazırlanıyor..

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Tarihi İshak Paşa Hamamı satışında müşteri mi kızıştırılıyor?

İstanbul Sultanahmet'te, Fatih Sultan Mehmet döneminden kalan tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

ağrı ishak paşa sarayı turizmi Haberi

ağrı ishak paşa sarayı turizmi


Türkiye’de Bursa Uludağ ile başlayan ve Bolu, Erzurum, Erzincan, Isparta, Kayseri, Kastamonu, Antalya, Bitlis, İzmir, Ağrı, Kocaeli, Bingöl, Gümüşhane ve Kars’ta da hızla gelişen kayak kültürünün, son dönemlerde hızla yayılarak yurtdışına da taşmaya başladı. Türkiye’nin kış turizminde de hak ettiği payı alabilmesini hedefleyen 2014 EMITT Fuarı, en uygun ve keyifli kış tatilleri için profesyonellerle tatilcileri bir araya getiriyor. 


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, çeşitli ülkelerin konuk bakanları, Milletvekilleri ve il valilerinin katıldığı açılış seremonisi ile başlayan fuarda Ağrı'nın turizm değerleri, İshakpaşa Sarayı temalı stantta tanıtılacak. Ağrı Dağı, İshakpaşa Sarayı, Nuh'un Gemisi başta olmak üzere Ağrı'nın tarihi ve kültürel değerlendirmenin sergilendiği fuar standında ziyaretçilere tarihin en eski diyet yemeği olan Ağrı'ya özgü Abdigör Köftesi ikram ediliyor. 


Fuarın ilk gününde büyük ilgi...