14 / 05 / 2024

Ağrı İshakpaşa Sarayı açıldımı

Ağrı İshakpaşa Sarayı açıldımı

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

TBMM'de 'Ahlat'a Saray' tartışması!

Bitlis Ahlat’ta, Van Gölü kıyısında Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşa edilmesine ilişkin eleştirilere AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Elon Musk saray yavrusu evini satışa çıkardı!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk, Los Angeles'taki saray yavrusu evini satışa çıkardı. Musk, 4 oda ve 3 banyosu bulunan evi için 4.5 milyon dolar istiyor.

Tekirdağ Küçükyoncalı Kültür Evi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Atatürk Anıtı ve Saray Belediyesi Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi'nin açılışını yaptı.

Boukoleon Sahil Sarayı açık hava müzesi olacak!

Bizans dönemine ait tarihi Boukoleon Sahil Sarayı restore ediliyor. İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne sunulan Restorasyon Projesi’ne göre Boukoleon Sarayı, Açık Hava Müzesi olacak.

Simit Sarayı 2017'de 150 mağaza açmayı hedefliyor!

Simit Sarayı bu yıl içerisinde toplamda 150 mağaza hedefiyle ilerliyor. Sırbistan'a giriş yapan Simit Sarayı Lübnan ve Irak pazarına da girmeyi öngörüyor. 

Fransa'da kiraya indirim çağrısı!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ev sahiplerine çağrıda bulundu. Elysee Sarayı'nda konuşan Macron, ev sahiplerini kiralarda indirim yapmaya davet etti.

Simit Sarayı Erzincan'da 100 milyon TL yatırımla fabrika açacak!

Simit Sarayı Erzincan'da fabrika açacak. Fabrika için 100 milyon TL yatırım yapılacak. Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkam Abdullah Kavukcu, "Türkiye'nin Eataly konseptini yaratacağız. İlk şube Riyad'da 4 bin metrekarelik bir alanda olacak" diyor.

Nazilli'de Emlak Sarayı açıldı!

Nazilli'de 7 yıldır emlak işiyle uğraşan Yusuf Kutlu, Emlak Sarayı adında yeni emlak ofisiyle hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesi Nazilli Belediyesi Başkanı Haluk Alıcık'ın katılımıyla kesildi.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 36. Muhtarlar Toplantısında kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Ağrı İshakpaşa Sarayı açıldımı Haberi

Ağrı İshakpaşa Sarayı açıldımı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan İshakpaşa Sarayı’ndaki cami 200 yıl sonra ibadete açıldı.

Tarihi İshakpaşa Sarayı’ndaki Şafii Camii’nin açılışına Ağrı Valisi Musa Işın, Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Mevlit okutulup cuma namazı kılınan camide misafirlere keşkül ikram edildi. Caminin ibadete açılmasının sevindirici olduğunu dile getiren Vali Musa Işın, " 200 yıl sonra cuma namazını burada kılmış bulunuyoruz. İshakpaşa Sarayı uzun bir süre restorasyona tabi tutuldu ve cami kısmı bugün ibadete açıldı. Halkımız cami kısmının ibadete açılmasını çok istiyorlardı. Restorasyon işi bittikten sonra gerekli hazırlıklar ve çalışmalar yapıldı. 200 yıl sonra cuma namazımızı kıldık. Allah namazımızı kabul etsin. İnşallah bundan sonrada burada 5 vakit namaz kılınacak. Buranın imamı olacak. Sarayın restorasyonunda...