02 / 05 / 2024

ağrı öğrenci pansiyonu son durum

ağrı öğrenci pansiyonu son durum

Kenttteki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun temel atma töreni gerçekleşti.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Kilis İHL 300 kişilik öğrenci pansiyonu ne zaman açılacak?

Sevgili, Kilis İmam Hatip Lisesi 300 kişilik, yemekhaneli öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. İ mam Hatip Lisesi 300 kişilik yemekhaneli öğrenci pansiyonun 2016-2017 eğitim döneminde hizmete açılması bekleniyor.

Ağrı'da eğitime ciddi yatırımlar yapıldı!

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Ağrı'da 70 okulun inşaatı devam ediyor!

Ağrı Valisi Işın: "İnşaat halindeki okullarımız bittiği takdirde derslik başına 24 öğrenci düşecektir. Bu da Türkiye ortalamasının çok altında bir rakamdır" dedi.

Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu'nda yangın çıktı!

Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu 'nun 4. katındaki bir odada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Pansiyonda bulunan öğrenciler, tedbir amaçlı binadan çıkarılıp, yemekhaneye götürüldü.

Ağrı Taşlıçay 'da 4 yeni tesis hizmete açıldı!

Ağrı Taşlıçay 'da Taşlıçay Belediyesi 'ne ait halı ve kilim dokuma atölyesi, Taşıçay Anadolu Lisesi öğrenci yurdu, Sofi Abdulhadi Camisi ve afet konutlarının açılışı yapıldı.

TOKİ Ağrı Fırat Evleri'nde başvurular yarın başlıyor!

187 adet dairenin ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı açık satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi yarın başlıyor...

Peter Fort Türk firmalara yatırım çağrısı yaptı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Ras Al Khaimah'daki (RAK) Serbest Ticaret Bölgesi CEO'su Peter Fort, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu...

Mir Yapı konut sektöründe ağır çeliğe odaklandı!

Bugüne kadar bir çok projeye imza atan Mir Yapı son zamanlarda hayata geçirdiği projelerde ağır çeliğe önem vermeye başladı...

Martı GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı içi çağrıda bulundu...

CMC Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak Şanlıurfa’da açtığı yeni çağrı merkezi hizmet vermeye başladı...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

ağrı öğrenci pansiyonu son durum Haberi

ağrı öğrenci pansiyonu son durum

Kenttteki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun temel atma töreninde konuşan Vali Musa Işın, kentte milli eğitim alanında önemli yatırımlara ve hizmetlere imza atıldığını söyledi. Ağrı'da 40'a yakın okulun inşaatının devam ettiğini belirten Vali Işın, "Bu okullarımız bittiği takdirde derslik başına öğrenci sayısı 24'e düşecektir. Bugün batıya ya da Anadolu'nun herhangi bir şehrine gittiğiniz zaman buradan daha farklı bir eğitim inşaatı ve yatırımı ile karşılaşmazsınız. Ağrı'da devam eden milli eğitim yatırımları birçok ilimizde bulunmamaktadır" dedi. Işın, Ağrı'da her alanda eğitim kurumu olacağıa dikkati çekerek, şöyle konuştu: "İsteyen veli, çocuğunu kabiliyetine ve niteliğine göre istediği okula gönderme şansına sahip olacaktır. Bu sene ve geçmişten devam eden yatırımların ilimizdeki toplam maaliyeti...