01 / 05 / 2024

Ağrı Patnos Kaymakamlığı nereye taşındı

Ağrı Patnos Kaymakamlığı nereye taşındı

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Patnos’ta 100 ucuz sosyal konut!

Merakla beklenen Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Patnos’ta 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

Ağrı Patnos için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine ilişkin karar yürürlükten kaldırıldı. Söz konusu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Ağrı Patnos'da 7.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Patnos İcra Dairesi, Ağrı Patnos'da üzerinde park ve kafeterya bulunan 3 bin 865 metrekare arsa 7 milyon 862 bin 774 TL'ye satılıyor.

Ağrı Patnos'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık kafetarya!

Patnos İcra Dairesi Müdürlüğü, Ağrı ili, Patnos ilçesi, Yeni Mahallesi, 598 ada 6 parseldeki 3 bin 865 metrekarelik arsa ve üzerindeki park alanlı kafetaryayı 6 milyon 842 bin 447 TL'ye icradan satıyor... 

Ağrı'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde arazi anlaşmazlığı yaşayan iki kardeş arasında yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Ağrı Patnos'da 9.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Ağrı İli, Patnos İlçesi, Yeni mahalle, Hükümet Konağı mevkiinde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 9 milyon 953 bin 391,490 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ağrı Patnos'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan bazı alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ağrı Patnos'da acele kamulaştırma kararı!

2016 yatırım programında yer alan Ağrı Patnos İçmesuyu Projesi kapsamında tesisin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

Ağrı Patnos'da apart otel açıldı!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) desteğiyle Ağrı’nın Patnos ilçesinde apart otel açıldı.Otel açılışına Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, İlçe Müftüsü Lütfi Kocatürk, TKDK Ağrı İl Koordinatörlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Ağrı Patnos Kaymakamlık binası dönüşümle yenilenecek!

Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi.

Ağrı Patnos Kaymakamlığı nereye taşındı Haberi

Ağrı Patnos Kaymakamlığı nereye taşındı

AĞRI'nın Patnos İlçe Kaymakamlığı'nın, yapımı planlanan yeni hizmet binası çalışmaları nedeniyle Patnos 3. Jandarma Komando Alay Komutanlığı karşısında bulunan sosyal hizmetler binasında hizmet vereceği bildirildi. 


Patnos Kaymakamı Engin Yalçın, yaptığı açıklamada, Patnos Belediye Başkanlığı'nm kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında kaymakamlık binasının boşaltılmasını istediğini söyledi. 


Kentsel dönüşüm çalışmalarının başlanması için binayı boşaltarak, belediyenin isteğini yerine getirdiklerini ifade eden Yalçın, şöyle konuştu: "İçinde bulunmuş olduğumuz sosyal hizmetler binasında İlçe Kaymakamlığı, İlçe Özel İdaresi, İlçe Malmüdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ve çevik kuvvet olmak üzere bütün kurumları tek çatı altında topladık. Geriye kalan iki kurumumuz olan Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Sicil Müdürlüğüne de yer arayışı içerisindeyiz. En kısa sürede bu iki kurumumuzu da buraya getirerek taşınma işlemimizi yerine getirmiş olacağız." 


Erzurum...