03 / 05 / 2024

Ağrı Ramazan etkinlikleri

Ağrı Ramazan etkinlikleri

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Turizm sektörü Ramazan'dan sonra hareketlenecek!

TUROB Başkanı Bayındır: "Ramazan ayı içerisinde ülkemize olan ilginin artırılmasının en önemli yolu, etkin bir kampanya ve ilgi uyandıracak etkinlikleri faaliyete geçirmektir. Özellikle Ortadoğu bölgesinden gelecek turistler için çok ideal bir dönem olabi

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı!

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin çocuklarına yüz boyama, balon dağıtımı ve boyama etkinlikleri de yapıldı.

Lokman Çağırıcı: Mahmutbey’de 200 bin metrekareye bölge parkı yapacağız!

Bağcılar'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'nın desteğiyle düzenleniyor. Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Muazzez Ersoy konseri Bağcılarlı kadınlara unutulmaz anlar yaşattı...

Martı GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı içi çağrıda bulundu...

CMC Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak Şanlıurfa’da açtığı yeni çağrı merkezi hizmet vermeye başladı...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

Türk Telekom-Assistt Amasya Çağrı Merkezi açıldı!

Türk Telekom iştiraki Assist Amasya Çağrı Merkezi'ni hizmete açtı...

Ağrı Ramazan etkinlikleri Haberi

Ağrı Ramazan etkinlikleri


882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek. Ağrı Turizm haritası ve Ağrı'nın Turizm Rehberi stand ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü'nde stand açrığı Fuarın ramazan ayı boyunca ziyaretçilere açık olması bekleniyor. 


Ağrı...