04 / 05 / 2024

Ağrı Ramazan Fuarı ne zaman

Ağrı Ramazan Fuarı ne zaman

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

Antalya Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de!

Antalya Gayrimenkul, Proje Geliştirme ve Yatırım Fuarı 23-25 Eylül'de kapılarını açıyor. REAL ESTATE & INVESTEURASIA, on binlerce ziyaretçisini Antalya Fuar Merkezi’nde ağırlayacak.

Yataş'a Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan ödül!

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Gayrimenkul yatırım fuarı açıldı!

Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı. Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11: 00 - 20: 00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı açıldı!

Adana’da düzenlenen ”1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı” açıldı.Gayrimenkul Yatırım Fuarı, ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşturdu.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı ne zaman açılacak?

“Gayrimenkul Yatırım Fuarı”, ELKA Fuarcılık tarafından, 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Adana Hilton’da gerçekleştirilecek.

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı başladı!

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için geri sayım yapıyor!

Boya sektörü Paintistanbul fuarı için hazırlık yapıyor. BOSAD ve CNR işbirliği ile Ekim ayında düzenlenecek paintistanbul'a Avrupa ve Ortadoğu'nun yanı sıra Hindistan ve Çin'den de firmalar katılacak.

Ağrı'nın Turizm Değerleri Ramazan Fuarında tanıtılacak!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek...

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Ağrı Ramazan Fuarı ne zaman Haberi

Ağrı Ramazan Fuarı ne zaman


882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek. Ağrı Turizm haritası ve Ağrı'nın Turizm Rehberi stand ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü'nde stand açrığı Fuarın ramazan ayı boyunca ziyaretçilere açık olması bekleniyor. 


Ağrı...