02 / 05 / 2024

ağrı suçatağı toki evleri

ağrı suçatağı toki evleri

TOKİ Ağrı Suçatağı Evleri'nde yer alan 1 adet 3+1 97 bin 546 TL'ye satışa sunuluyor. Konut için başvurular 3 Aralık 2012 tarihinde başlıyor...

Betona su katan müteahhitler için Deprem Vakfı Başkanı Erdik’ten çok önemli çağrı!

Asrın büyük deprem felaketinin ardından binalardan alınan örnekler daha incelemeye gitmeden bile ‘pes’ dedirtirken, özellikle inşaatlarda kullanılan betona su katılması meselesi ile ilgili çok önemli bir çağrı geldi.

Silverline pandemi sürecinde konut sektöründe atağa geçti!

Silverline pandemi sürecinde konut sektöründe atağa geçti. Marka, 3 ayda 10 proje, 9.431 dairede 40 bin ürünüyle yer aldı.

Innovia 4 mağdurlarından suç duyurusu çağrısı!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Innovia 4 mağdurları projeyle ilgili olarak suç duyurusu çağrısı yaptı.

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut tipleri neler? İşte TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ağrı 2019 başvuru detayları ve şartları nedir?

TOKİ Ağrı 2019 başvuru detayları ve şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

10 soruda TOKİ Ağrı 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Ağrı 50 bin konut kampanyasında kaç daire var? TOKİ 50 bin konut Ağrı fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? İşte 10 soruda TOKİ Ağrı 50 bin konut kampanyası ile ilgili tüm merak edilenler...

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler kapsamında 140 projede toplam 50 bin konut inşa edilecek.

Shakira vergi kaçırma suçundan ifadeye çağrıldı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, İspanya'da vergi kaçırma suçlamasından mahkemede başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermeye çağrıldı.

İş Yatırım Ataşehir Şubesi açılıyor!

İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş., İstanbul Ataşehir'de İş Yatırım Ataşehir Şubesi açmaya karar verdi. 

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

ağrı suçatağı toki evleri Haberi

ağrı suçatağı toki evleri


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ağrı Merkez Suçatağı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut başvuru önceliğine göre kura yapılmadan satışa sunuluyor. Konut için başvurular 3 Aralık - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında toplanıyor.


TOKİ Ağrı Suçatağı Evleri'nde yer alan 1 adet 120,12 metrekarelik 3+1 daire 97 bin 546 liraya satılıyor. En düşük peşinat ödemesi 9 bin 755 TL olan TOKİ Ağrı Suçatağı Evleri'nde 96 ay, 108 ay, 120 ay vade yapılabiliyor.


Konutların teslimleri sözleşme tarihinden itibaren 30 ay olarak belirlendi. Anahtar teslimlerinden önce, KDV Kanunu gereğinde ortaya çıkan yüzde 1 KDV oranı konut alıcıları tarafından ödeniyor. 


Detaylı bilgi için tıklayın