24 / 05 / 2024

ağrı temel kazısı iskelet

ağrı temel kazısı iskelet

Doğubayazıt ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında iki kafatası ile kemiklere rastlandı, Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları durdurarak, geniş güvelik önlemi aldı.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

91 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, diğer betonarme evlerden daha pratik inşa edilmektedir. Temel kazısına gerek bile duymadan pencere ve kapı dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikada üretilmektedir. Peki bu yapılar ne kadardır?

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Almanya'da sendikalardan kira sözleşmeleri çağrısı!

Almanya’da sendikalar ve birlikler, sosyal yardım artırılmasını istedi. 36 ayrı sendika ve birliğin ortak yaptığı çağrıda, kira sözleşmelerinin salgın döneminde iptal edilmesinin yasaklanması talep edildi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

16 maddede kat malikleri kuruluna çağrı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "16 maddede kat malikleri kuruluna çağrı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Manisa’daki inşaatın temel kazısında 5 katlı apartman hasar gördü!

Manisa Yunusemre’de , bir inşaatın temel kazısında bitişikteki apartman hasar gördü. Apartman sakinleri tahliye edildi.

BM insan hakları uzmanlarından, uluslararası topluma 'Filistin' çağrısı!

Birleşmiş Milletler insan hakları uzmanları, İsrail'in Yahudi yerleşimciler için Batı Şeria'da 2 bin 300 yeni konut inşasına izin vermesine ilişkin, uluslararası topluma Filistin halkının haklarının korunması çağrısında bulundu...

TESK'ten özel bankalara konut kredisi faizi çağrısı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Yalnızca 3 kamu bankasının faiz indirimi yeterli değil. Özel bankalar da sektöre katkı sağlayarak konut kredisi faizlerinde indirime gitmeli" çağrısında bulundu.

ağrı temel kazısı iskelet Haberi

ağrı temel kazısı iskelet


Doğubayazıt ilçesinde bir inşaatın temel kazısı sırasında insana ait iki kafatası ile kemikler bulundu.


Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çiftepınar Mahallesi'nde Mehmet Özbay'a ait temel kazma çalışmaları sırasında yerin 8-9 metre derinliğinde bazı insan kemiklerine rastlayan kepçe operatörü, durumu polise bildirdi.


Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları durdurarak, geniş güvelik önlemi aldı. Burada bulunan 2 kafatası ile kemikler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.


Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma...