27 / 07 / 2024

ağrı valisi

ağrı valisi

Ağrı Valisi Işın: “İnşaat halindeki okullarımız bittiği takdirde derslik başına 24 öğrenci düşecektir. Bu da Türkiye ortalamasının çok altında bir rakamdır” dedi.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Ağrı Eleşkirt'e yeni cami!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Musa Işın, Ağrı Eleşkirt'teki caminin temelini attı!

Ağrı Valisi Musa Işın Eleşkirt ilçesinde hayırsever iş adamı Nimetullah Kaya'nın yaptıracağı caminin temelini attı.

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Ağrı Valisi Musa Işın, yapımı devam eden 400 yataklı devlet Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Işın, hastanenin inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Ağrı’ya kayak tesisi müjdesi!

Ağrı Valisi Musa Işın, uzun zamandır atıl durumda bekleyen Eleşkirt ilçesindeki Güneykaya Kayak Merkezi’nin yeniden yapılacağını açıkladı. Vali Işın, merkezi gelecek sezona yetiştirmeyi planladıklarını söyledi.

Amasya AFAD ve 112 acil çağrı merkezi inşaatında son durum ne?

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, içerisinde Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezinin yer alacağı inşaatta incelemelerde bulundu.

ağrı valisi Haberi

ağrı valisi

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı’da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı Valisi Musa Işın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 10 yılda Ağrı’da her alanda çok ciddi yatırımların yapıldığını belirtti.

Eğitim alanında da Türkiye’nin ortalamasının üstünde inşaat projelerinin devam ettiğini dile getiren Işın, şunları kaydetti:

“Hali hazırda 285 milyon lira yatırım büyüklüğünde 70 okulumuzun inşaatı devam etmektedir. Bunlar kent ve ilçe merkezleri ile köylerimizde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapılan inşaatlardır. Hem ilçelerimizde hem ilimizde her öğrenci kendi kabiliyetine, niteliğine göre okul seçebilme imkanına sahip. Meslek liselerimizin her çeşidi, anadolu lisesi, fen lisesi, meslek liseleri, spor lisesi, güzel sanatlar lisesi, özel eğitime muhtaç çocukların gidebileceği liseler var.”

– ‘Derslik imkanında...