28 / 04 / 2024

AGT Ağaç antalya

AGT Ağaç antalya

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Kripto para vurgunu yapan Bitrota'nın sahibi yakalandı! 

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu yaptığı iddia edilen Bitrota'nın sahibi K.A Antalya'da gözaltına alındı.

Antalya'da 11 milyon TL'ye satılık bina!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım A.Ş Antalya Muratpaşa'da yer alan 11 katlı binayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Ümit Uysal: Kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ATSO Meclisi'nin ihtisas komisyonları arasında bulunan Şehircilik ve İnşaat Komisyonu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette komisyon üyeleri tarafından Başkan Uysal’a Antalya için hazırlanan kentsel dönüşüm raporu sunuldu.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Antalya'ya 205 milyon TL'lik altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, 2.5 yılda Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’yı toplam 600 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örerken, 205 milyon lira harcadı.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Torunlar GYO 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya İli Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 17 Ağustos 2016 tarihli değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Sümer Holding'in Kepez gayrimenkulüne 14 milyon TL teklif!

Sümer Holding A.Ş. Antalya Kepez ilçesinde bulunan gayrimenkulünü özelleştiriyor. Gayrimenkule en yüksek teklif 14 milyon TL bedelle Vahit Karaarslan tarafından verildi. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

AGT Ağaç antalya Haberi

AGT Ağaç antalya

Antalya'da 1984 yılında kurulan ve bugün Antalya OSB'de ağaç bazlı ürün sektöründe 300 bin metrekarelik fabrikasında yıllık 500 bin metreküp üretim yapan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş. yeniden büyük bir yatırıma hazırlanıyor. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre MDF, MDF laminant parke, panel ve profil ürünleriyle hem iç piyasada, hem de yurt dışında sektörünün en büyükleri arasında yer alan firma, üretiminin yüzde 45'ini ihraç ediyor.

İhracattan elde ettiği güçle, ekonomik krizi fırsata çeviren AGT, önümüzdeki yıl üçüncü çeyrekte hizmete girecek iki büyük yatırımı için çalışmalara başladı. Firmanın toplamda 130 milyon Euro yatırımla, ikinci MDF fabrikasıyla birlikte biyokütle enerji üretim tesisi hizmete girecek. 

AGT İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Onur Güven, AGT'nin 2014 yılındaki ilk MDF yatırımıyla sektörde ciddi bir...