07 / 05 / 2024

AGT parke serisi

AGT parke serisi

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Peli Parke, Golden Serisi'yle çıtayı yükseltiyor!

Vezirköprü Orman Ürünleri Grubu markası olan Peli Parke, Golden Serisi'yle çeşit yelpazesini genişletiyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

AGT üretim kapasitesini artıracak!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF-LAM, panel, profil, parke ve kapı üretimiyle 5 kıtada 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteren AGT, kapasite artışı için yatırımlarına hız verdi.

Kentsel dönüşüm parke sektörünü olumlu etkiledi!

AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, yıllık parke üretim kapasiteleri ile kentsel dönüşüm projeleri için günde 700 dairenin parke ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceklerini ifade etti.

AGT, Natura Parke Serisi ile dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve canlanmasından ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

AGT, yeni parke serisiyle hayatın tüm renkleri!

AGT, geniş renk yelpazesine sahip yeni parke serisiyle farklı tarzlara cevap verecek mekanlar yaratıyor. Natura Parke serisine eklenen yeni 4 rengin yanı sıra AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi ile de koleksiyonunu genişletiyor.

AGT Natura Parke Serisi ile hayata doğallık katıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni laminat parke koleksiyonu “Natura Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ilham alan AGT, doğal malzemeleri kullanarak Natura Parke Serisi’ni yarattı.

Meister’den yeni nesil lamine parke serisi!

Kalite, dayanıklılık ve tasarım zenginliği ile dünyaca tanınan Avrupa’nın lider parke markası Meister, yeni lamine parke serisini dekorasyon dünyasına sundu. Seride, her stile uygun ürün alternatifi mevcut.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Uludağ Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için çalıştıklarını dile getirdi...

Seramiksan'ın yeni serisi: Emperador!

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Emperador karoların yüzeyine yansıtıyor. Emperador serisi, 7 farklı efektiyle her karoda doğallığa bir adım daha yaklaşıyor. Emperador serisi eşsiz dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

AGT parke serisi Haberi

AGT parke serisi

Doğanın güzelliğinden ilham alan ve doğal malzemelerle hayat bulan AGT parkeler, Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra Natura Plus ve Natura Line serisiyle mekanlarınız için farklı alternatifler sunuyor. 10 yıl garantili ve A3 aşınma sınıfı özelliğine sahip Natura Parke Serisine eklenen yeni Akdeniz Meşe, Silyon Meşe, Olimpos Meşe ve Kemer Çam; birbirinden özel renkleri ile seriye yepyeni bir soluk kazandırıyor.


Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi; Ilgaz Meşe, Kanyon Meşe, Meriç, Nil, Trend Meşe, Tuna, Volga ve Zagros renkleriyle dikkat çekiyor. Toplamda 8 farklı renk seçeneğine sahip yeni ürün gamında, Natura Line serisi Natura Plus serisinden farklı olarak derzli renklere sahip.AC4 aşınma özelliğine sahip 15 yıl garantili Natura Plus ve...