09 / 05 / 2024

Ahika

Ahika

Ahiler Kalkınma Ajansı 'nın bölgenin ulusal ve uluslararası mecrada tanıtımı amacıyla yürüttüğü çalışmalardan biri olan ve geçen hafta tamamlanan Kapadokya Tanıtım Filmi 'nin lansmanı yapıldı.

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahikam Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahika Özaslan tarafından kuruldu.

Şahika Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahika Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kenan Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Murat Altuntaş: Ankaralılar konutları oturum amaçlı alıyor!

Beytepe'de Parktepe Evleri'ni hayata geçiren Şahika Grup Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralıların satın aldığı konutu yatırım için değil, oturmak için aldığını belirterek, "Yatırım amaçlı satışları daha çok Ankara dışından gelen yabancılara yapıyoruz" dedi.

Parktepe Evleri projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, çok sayıda projenin teslim hazırlığı yaptığını, bazı projelerin de kaba inşaatlarının tamamlandığını vurguladı.

İnşaatta yeni nesil projeler istihdam yaratıyor!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, inşaat sektöründeki yeni nesil projelerin işsizlik sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi.

Yabancı yatırımcının gözü Türkiye'de!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, “Türkiye gayrimenkul sektöründeki başarısını dünyaya kanıtlamış bir ülke olarak, hedeflediği rakamlara çok rahat ulaşacaktır.

Konut değerlenecek, ofis yerinde sayacak!

Konut sektörü yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam edecek. Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altunbaş, yakın dönemde konut fiyatlarının daha da değerleneceğini ancak ofis ve dükkanların ise değerinde artış olmayacağını söyledi.

Kaliteli ürünler inşaat maliyetlerini yüzde 500 artırıyor!

Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, yapılarında kaliteden ödün vermemek için yüksek maliyetlerdeki ürünler kullanıyor. Bu durum da toplam maliyeti yükseltiyor" dedi.

Parktepe Evleri'nde Made in Germany kalitesinde yaşam!

Şahika Grup Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, Ankaralılar’ın hayallerindeki konutlara imza atarken, konut sahiplerini en iyiyle buluşturmayı hedeflediklerini kaydetti.

Parktepe Konutları'nda satışlar devam ediyor!

Konumu ve kesintisiz manzarasından dolayı “Zirvede Yaşam” sloganıyla satışa sunulan Parktepe Evleri, Başkentin köklü firmalarından Şahika Grup Yapı Tarafından inşa ediliyor.

Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı!

Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, Ankara’yı camlarla nasıl şeffaflaştırdıklarını anlattı.

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 2015 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Gümüş tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Güngören, Güneştepe Mahallesi, Şahika Sokak 'ta kuruldu.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Ahika Haberi

Ahika

Lansman, Nevşehir'de bulunan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde başta Ahiler Kalkınma Ajansfnın Yönetim Kurulu Üyeleri olan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Genç yaparken, görüntü yönetmenliğini de Muhteşem Yüzyıl, Karagül gibi birçok popüler televizyon dizisinde görev alan Ercan Özkan yürüttü. Toplam 5 versiyon olmak üzere farklı sürelerde hazırlanan ve Jimmy jip, flycam, Steadıcam, şaryo gibi profesyonel ekipmanların kullanıldığı filmde yaklaşık 30 kişilik bir ekip görev aldı. 


Kırşehir İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, AHİKA Kalkınma Kurulu Başkanı Hatice Şahin, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Belediye Başkanları, İl müdürleri, kamu kurumu temsilcileri ve filmde...