29 / 04 / 2024

Ahırlı Şehir Konağı inşaatı

Ahırlı Şehir Konağı inşaatı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan iki ilde satılık 8 arsa ve 3 arazi!

Milli Emlak Müdürlüğü Konya Ahırlı'da 2 arazi ve 8 arsa, Muğla Seydikemer'de ise 1 adet arazi satacak. Satış ihaleleri 8 Ocak ve 11 Ocak'ta yapılacak.

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhöyük ihaleleri bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da hayata geçireceği 180 yeni konutun ihalesini bugün saat 10:30'da gerçekleştiriyor.

TOKİ Konya 180 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ahırlı ve Yalıhöyük projelerinin ihalesini yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'da 121 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ahırlı projesini 5 Temmuz 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Konya Ahırlı 121 konut ihalesi yarın!

81 ilde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ahırlı'da 121 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Konya Ahırlı'da 121 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ahırlı projesinin ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Ahırlı Şehir Konağı inşaatı Haberi

Ahırlı Şehir Konağı inşaatı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile beraber Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ahırlı Şehir Konağı’nın açılışı yapıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre; şehir konağının açılışında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Büyükşehir Belediyesi’nin adına yakışır hizmetlerinden bir tanesini açtıklarını kaydetti. Sorgun, “Ahırlı’yı her gelişimde farklı görüyorum. Burada tarım ve hayvancılık gün gün gelişiyor. 12 binin üzerinde büyükbaş hayvanı var. Elhamdülillah Türkiye üretiyor. Konya üretiyor, Ahırlı’mız üretiyor. Bu hizmetleri dolayısıyla başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Ahırlı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Açılış sonrasında Şehir Konağı’nı gezip incelemeler gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretlerini değerlendirdi. 2014'teki...