04 / 05 / 2024

ahk kndu villas fiyat

ahk kndu villas fiyat

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.

Antalya Kndu Villas fiyatları 1.5 milyon avrodan başlıyor!

Türkiye, Dubai ve Azerbaycan’da lüks otellerin iç mekân düzenlemesini yapan Haldun Kilit, avizeden koltuğa ve kapıya kadar her şeyi de Türkiye’den sağlıyor.

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Sezen Aksu İzmir’deki villasını 1.5 milyon dolara satıyor!

Sezen Aksu, İzmir’de 2007’de aldığı villasını satışa çıkardı. Minik Serçe, hırsız giren evine uğramaz olmuştu. Daha sonra 14 yıldır yanında olan bir çalışanı denizde boğularak ölünce Aksu, kabus evini 1.5 milyon dolara satma kararı aldı..

Julia Roberts Hawaii'deki villasını 19.5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı isimlerinden Julia Roberts, 30 milyon dolara satışa çıkardığı Hawaii'deki villasını satamayınca fiyatı düşürdü.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahar Kalkavan Kefkep tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki villasını 10.95 milyon dolara satıyor!

Leonardo Di Caprio, Malibu’daki Pasifik Okyanusu manzaralı muhteşem villasını satışa çıkardı.

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki villasını 8.7 milyon dolara satıyor!

Pop müziğin Süperstar'ı Ajda Pekkan, İstanbul Bahçeköy'deki lüks villasını satmaya karar verdi. Pekkan, süper lüks malikanesi için 8 milyon 700 bin dolar ( 26 milyon lira) istiyor.

Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, Al Capone'un villasını aldı!

Juventus'tan Manchester United'a 105 milyon Euro karşılığında transfer olan Paul Pogba'nın menajeri Mino Raiola, transferden kazandığı para ile Al Capone'un eski villasını aldı.

Fatih Ürek, villasını 400 bin euroya satıyor!

Fatih Ürek 1996'da Bodrum Türkbükü'nde site içinde 4 katlı, havuzlu bir villa almıştı. Ama yazlığı satma kararı aldı. Ürek villasına 400 bin euro istiyor.

Alarko GYO Büyükçekmece'deki 1 villasını 2.1 milyona sattı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükçekmece'de yer alan Alkent Göl Malikaneleri 3. Faz'da yer alan 1 adet villasını KDV dahil 2 milyon 117 bin 130 TL'ye sattı.

İşte Doğa Rutkay'ın Alaçatı'daki villası!

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal yaz tatilini Alaçatı'daki villasında geçiriyor. Çiftin, Çeşme Alaçatı’da yaptırdıkları yazlık görenleri büyülüyor.

ahk kndu villas fiyat Haberi

ahk kndu villas fiyat

AHK otel, AVM, konut projeleriyle yurt dışında da oldukça prestijli bir grup. Grubun son projesi Antalya Kundu'da devam ediyor. Pek çok ödül kazanan bu özel proje 30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi sürdürülebilirlik kavramının ön planda tutulduğu, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı. Hedef kitlemizde iş adamları, otel sahipleri, golf tutkunları, tekne sahipleri tüm yerli ve yabancı yatırımcılar bulunuyor" diyor.

AHK Worldwide'ın ilk şirketi, 1996 yılında Antalya'da AHK Construction adıyla kuruldu. 2008 yılında Dubai'de kurulan AHK International Dubai adlı şirketle ihracata ve taahhüt işine başlayan grup, o günden günümüze 12 ülkeye ihracat yapar hale geldi. Bugün şirket BAE, Azerbaycan, Katar, Fas ve Gürcistan...