30 / 04 / 2024

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Parkı ile ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Park alanının imara açılmaması için mücadele veren Kıymet Teyze hayaline kavuştu!

Edirne'de 7 sene önce park alanının imara açılmaması için kepçe önünde eylem yapan Kıymet Teyze'nin hayalleri gerçek oldu. 

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Anda Park Millet Projesi için 7.5 milyon TL'lik sözleşme!

Trend Gayrimenkul, Garanti Bankası ile Anda Park Millet Projesi için 7 buçuk milyon TL'lik garantör kredi limiti sözleşmesi imzaladı.

Gölcük Tabiat Parkı için imza kampanyası!

Bolu’nun en önemli turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı için bir imza kampanyası başlatıldı.

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek Haberi

Ahlatlıbel Parkı için son kararı yargı verecek

Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Melih Gökçek başkanlığında toplandı.  Başkan Gökçek, "Yapılmış olan anlaşmanın içerisinde vermiş olduğunuz taahhütler yerine gelmeyince bizim ihdası iptal etmemizden daha normal bir şey olamaz" dedi. 


"ADALET NE DERSE O OLACAK" 

Gökçek, "Alınmış olan mahkeme kararında deniyor ki; 'Belediye Meclisi'nden karar almadan böyle bir dava açtınız.' Biz de bu sefer, Belediye Meclisi'nden karar aldık. Belediye Meclisi'ne göre de iptal ettik. İptal edince de siz yine yargıya itiraz edeceksiniz, gayet doğal. Biz de savunmamızı yapacağız ve adalet ne derse o olacak" diye konuştu. Tesislerin Büyükşehir'e devri ile ilgili gerekçenin de anlaşmada bulunduğu ifade edildi. 


Sabah...