14 / 05 / 2024

Ahmad Abdul

Ahmad Abdul

Aram İstanbul Turizm Medikal Nakliyat Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te Fatih'te, Ahmad Abdul Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Zakkar Dış Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zakkar tarafından kuruldu.

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayaco İnternational İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Wahab Alıbrahım, Ahmad Alıbrahım ve Saddam Alıbrahım ortaklığında kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdul Rahman İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile R.Mohd Radwan Barakat tarafından kuruldu. 

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahj İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Hanıfh, Ahmad Hanıfh, Abdul Hamıd Aljassem ve Muhsen Hanıfeh ortaklığında kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Saffı, M.A Khalılzıke Al- Bayatı, Ahmad Abdul-Ghanı, Tarık Alhashımu ve CahitKahtanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Anas Eıdou ve Abır Hamza ortaklığında kuruldu. 

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Global Vision Gayrimenkul Danışmanlık Araç Kiralama Limited Şirketi  Abdul Qader Qadery, Mohammad Shafıq Afzal, Mohammad Sharıf Afzal, Zabıhullah Shafarı ve Faısal Al Rashıdı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de kuruldu. 

Ahmad Abdul Haberi

Ahmad Abdul

Aram İstanbul Turizm Medikal Nakliyat Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile Ahmad Abdul Müdürlüğü'nde kuruldu.


Aram İstanbul Turizm Medikal Nakliyat Gayrimenkul Danışmanlığı İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6....