21 / 05 / 2024

Ahmad Alomar M. Alkasem

Ahmad Alomar M. Alkasem

Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulhakim Omar M. Kasem, Ahmad Alomar M. Alkasem, Fadl Alomar Almhd Alkasım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Meydanşehir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenlşer’de 17.200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tavlı ve Ahmad Ravad Ramazanoğlu ortaklığında kuruldu.

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Baran Çıktin ve Rawah Ahmad W.M Al-Ousta ortaklığında kuruldu.

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Gayrimenkul Alım Satım Limited Şirketi Eyüpsultan’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Albık tarafından kuruldu.

Diamond Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad S M E A. tarafından kuruldu.

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quıck Global Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 250 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmad Fahım Hamıdı  ve Nasrın Gharany Hamıdı tarafından kuruldu.

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Line Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Sonbul tarafından kuruldu.

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naunaın Ahmad ve Syed Ahmed M. Shahjehan ortaklığında kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Homesb Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Homesb Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bouklı Hasan ve Mehmet Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Capital Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Chakik ve Fayçal Laliouı ortaklığında kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Ahmad Alomar M. Alkasem Haberi

Ahmad Alomar M. Alkasem


Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulhakim Omar M. Kasem, Ahmad Alomar M. Alkasem, Fadl Alomar Almhd Alkasım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


Rawasi İstanbul İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.  Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.